Vandaag is het weer zo ver: Halloween. Daar hoort natuurlijk een griezelige film bij! En wij zouden FEM FEM niet zijn als we niet de beste films voor je op een rijtje zouden zetten. Wel opgepast…want er bestaat een kans dat je hierna niet meer naar bed durft. Oops!

Halloween filmtips FEM FEM

Black Box

Na het overleven van een auto-ongeluk, verliest deze alleenstaande vader zijn vrouw, maar ook zijn geheugen. Hij ondergaat een benauwende experimentele behandeling, maar hierdoor gaat hij zich wel afvragen wie hij eigenlijk echt is…

Nocturne

In de zalen van een kunstacademie probeert een verlegen en jaloerse muziekstudente haar tweelingzus naar beneden te halen, omdat zij in alles beter is op school. Dit doet ze wanneer ze een mysterieus notitieboekje vind, wat van een overleden klasgenoot is geweest…

Hot Fuzz

Nicholas Angel is enorm goed in zijn werk bij de Londense politie: zijn collega’s vallen in het niet bij hem. Daarom wordt hij door zijn bazen naar het vredige, oh zo misdaadvrij ogende dorp Sandford gestuurd… Kan hij zich nu nog steeds bewijzen?

The Purge

Wat als je 12 uur lang elk misdrijf mocht plegen, zonder bestraft te worden? Inderdaad: dat loopt uit op een regelrechte hel. Deze thriller is van de producent van Paranormal Activity en heeft als hoofdrolspeler Ethan Hawke. Je kunt in de film zien wat er allemaal gebeurt tijdens de gevaarlijkste 12 uur durende nacht van Amerika.

Shaun of the Dead

Wil je een echt hilarische horrorfilm zien over zombies? Dan zit je goed met deze film. Er is gegarandeerd veel bloed te zien en een hele hoop gebroken botten. In de film zie je hoe twee nietsnutten hun familie en vrienden van vleesetende zombies moeten redden.

The Walking Dead: World Beyond

In deze film kun je zien hoe een groep tieners, die eigenlijk afgeschermd zitten van de gevaren van de post-apocalyptische wereld, de gevaren opzoeken en door het land reizen om hun vader te redden.

Utopia

In deze thriller volgen we een groep jongeren die erachter komen dat de samenzwering in een mysterieus stripverhaal, genaamd Utopia, echt is. Ze gaan op avontuur om de ondergang van de mensheid te voorkomen en de wereld te redden. Het is een gevaarlijke reis die niet zonder slag of stoot gaat…

Criminal Minds

In deze serie zie je hoe een hoog opgeleid FBI team een paar van de grootste criminele geesten ontmantelt. Het is gevaarlijk, maar er wordt een hoop duidelijk. Er zijn 14 seizoenen op Prime Video te bekijken.

Bosch

Deze serie is gebaseerd op de bestsellers van Michael Connelly. In deze serie zie je hoe Harry Bosch, rechercheur moordzaken bij LAPD, geconfronteerd wordt met zijn verleden voor het neerschieten van een seriemoordenaar. Het beleid op de afdeling zorgt voor onrust en Bosch strijdt voor rechtvaardigheid. Dan wordt hij ook nog eens verliefd op de nieuwkomer Julia Brasher…

Buffy the Vampire Slayer

De Slayer Buffy keert terug naar Sunndydale met een teruggetrokken en bitsig humeur. Wanneer ze haar relatie met Angel wil beëindigen, komt ze in de problemen. In plaats van dat haar relatie eindigt, komt er namelijk alleen maar meer passie… Het probleem is alleen dat ze anderen meenemen in hun ietwat aparte romance en dit niet geheel zonder gevaar is.

Nog inspiratie nodig voor een Halloween kostuum? Dit zijn de allerleukste kostuums!