Allerlei dingen zijn afhankelijk van je sterrenbeeld. Hoe je je gedraagt, wat je leuk vindt, wie je type is en dus ook met wie je wel – en geen – match bent in bed. Deze drie sterrenbeelden zijn de beste matches in bed met Tweelingen.

bed zelfvertrouwen
Bron: Emily in Paris

Beste matches in bed met Tweelingen

Mensen met het sterrenbeeld Tweelingen houden van nieuwe relaties en kicken op de spanning dat een nieuwe relatie met zich meebrengt. Een Tweelingen zal dan ook niet snel in een sleur belanden. Zij experimenteren graag en houden ervan hun partner te verassen. Welke sterrenbeelden zijn hier ook dol op? Dit zijn de drie beste matches in bed met Tweelingen!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Ondanks niet veel mensen deze combinatie aan zagen komen, kunnen ze flink wat vuurwerk in the sheets veroorzaken. De analytische en realistische kant van de Maagd, vindt Tweelingen mega aantrekkelijk. Ze zijn allebei duidelijk, direct en communiceren goed met elkaar. Ook over elkaars verwachtingen in de lakens zijn ze erg duidelijk, waardoor ze precies van elkaar weten wat ze willen. Zijn ze alleen opzoek naar een onenightstand? Dan vertellen ze dit allebei eerlijk. Niemand raakt gekwetst in dit avontuurtje én ze weten van elkaar wat ze zoeken: wat wil je nog meer!?

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal en Tweelingen zijn een geweldige combi tussen de lakens. Ze zijn allebei mega nieuwsgierig naar de ander én waarderen deze eigenschap van elkaar. Ook zijn ze allebei super charmant en geweldig in flirten. Ook is hun idee van voorspel helemaal hetzelfde: ze houden allebei van een goed gesprek met een aantal flirterige lines. Daarnaast hebben ze vergelijkbare verlangens in the sheets, waardoor ze een geweldige match zijn.

Waterman (20 januari – 18 februari)

De Waterman houdt van een mysterie en houdt van de ‘ongewone’ dingen. De Tweelingen heeft een heerlijk rusteloze aard, wat hand in hand gaat met deze eigenschap van de Waterman. Daarnaast houdt de Tweelingen van alle originele ideeën die de Waterman verzint. Deze ideeën zorgen natuurlijk voor de nodige spanning tussen de twee. Allebei trekken ze graag hun eigen plan, wat in dit geval erg fijn is voor hun beiden. Allebei houden ze van experimenteren en verrassingen waardoor een seksuele relatie tussen de twee fantastisch zou zijn. Zowel een relatie als friends with benefits kan voor al het nodige vuurwerk tussen deze twee sterrenbeelden zorgen!