Wanneer je op het punt staat om intiem te worden wil je misschien wel een afspeellijst aanzetten. Maar waar begin je? Eerder schreven wij over de slechte muziek om aan te zetten tijdens de seks. Zo moet het dus niet. Wij zochten voor je uit hoe het wel moet; dit zijn de beste nummers voor tijdens een vrijpartij volgens onderzoek.

Beste nummers voor tijdens een vrijpartij

De beste nummers voor tijdens een vrijpartij

Wanneer je in de mood bent heb je natuurlijk geen zin om eerste een hele afspeellijst te maken. Het is dan best handig als je deze al paraat hebt staan. Wij helpen je een handje op weg.

Voorbereiding

Zorg dat je je afspeellijst van te voren al hebt gemaakt en dat je niet hoeft te improviseren. Zo hoef je alleen maar je afspeellijst aan te zetten, want laten we eerlijk zijn, op het moment suprème heb je daar helemaal geen tijd voor.

De opbouw van je afspeellijst

De opbouw van je afspeellijst heeft meer invloed dan je denkt. Zorg ervoor dat je afspeellijst een uur lang is, of misschien wel langer. Belangrijk is dat je aan het begin van je afspeellijst nummers toevoegt die je in de mood brengen. In het midden kan je het best nummers toevoegen waar je de ‘daad’ op wilt doen. Voeg aan het einde van de afspeellijst meer chille muziek toe waarop je lekker kan knuffelen.

Seksspeeltjes

Wist je dat er speciale sekstoys zijn die je kan verbinden met je muziek? Ja, je hoort het goed! De sekstoy kan je verbinden via een app, en trilt op de beat van de muziek.

Maak compromissen

Het kan zo zijn dat jij en je partner niet dezelfde muzieksmaak hebben. Helemaal niet erg! Spreek met elkaar af welke nummers je echt niet in de afspeellijst wilt hebben en welke je niet erg vind. Soms moet je nou eenmaal compromissen sluiten!

Persoonlijk

Voeg aan je afspeellijst nummers toe die betekenis hebben voor jou en je partner. Misschien hebben jullie wel een nummer wat jullie altijd samen luisteren of koppelen jullie een nummer aan een herinnering. Dat maakt de seks net wat specialer.

Tips

Nog steeds geen idee? Volgens seksuoloog Gigi Engle zijn Partition van Beyoncé en He Can Only Hold Her van Amy Winehouse de beste nummers om seks op te hebben.

Lees ook: Deze nummers brengen je in de stemming voor seks