Ben je groot fan van donuts en andere zoetigheden? Dan zit je hier goed. Eerder deelden we al wat plaatjes van donuts om je aan te verlekkeren, dus daarom delen we vandaag de beste plekken in Nederland om deze lekkernijen te eten.

Donut Express

Bij Donut Express  kun je terecht voor de lekkerste donuts en cakes. Ze zijn begonnen met zelfgemaakte mini donuts en hebben het bedrijfje uitgebreid tot een kleine ‘American Bakery’. Het zaakje dit in de Markthal van Rotterdam waar je terecht kunt voor alle verse en lekkere producten.

Ds. Jan Scharpstra 298, Rotterdam

donuts-plekken-nederland-femfemMarkthal

Harewood Bakery

Harewood Bakery is een klein, maar fijn zaakje in het hart van Amsterdam. Je kunt hier terecht voor de lekkerste donuts, van kaneelsuiker tot Boston cream en van crème brûlée tot lemon curd. Hier worden de meest uiteenlopende donuts verkocht en het is zeker een bezoekje waard.

Albert Cuypstraat 62-O, Amsterdam

donuts-femfem-amsterdamFacebookpagina Harewood Bakery

Monkey Coffee

Bij Monkey Coffee kan je niet alleen een lekker kopje koffie drinken, maar ook smullen van versierde donuts, verse wafels, bagels en verse sappen. Ze verkopen zelfgebakken donuts en de tent nodigt al uit door een goed gevulde vitrine in het zicht met allerlei lekkernijen.

Pieter Vreedeplein 160, Tilburg

monkey-coffee-donuts-femfemMonkey Coffee

Pure

Bij Pure kun je terecht voor lekkere donuts, maar ook voor frozen yoghurt, milkshakes, tosti’s of versgebakken poffertjes. Met hun jarenlange bakkerservaring weten ze hun winkeltje dagelijks te vullen met de lekkerste baksels. Ze werken met 100% natuurlijke producten en gebruiken geen kunstmatige smaakstoffen.

Vismarkt 10, Groningen

femfem-donuts-groningenFacebookpagina Pure

Dunkin’ Donuts

Dunkin’ Donuts is een internationale koffie- en broodjesfirma en staat natuurlijk bekend om haar lekkere donuts. Hier worden de meest verse koffie en donuts gemaakt in een modern winkeltje. Het assortiment bestaat naast donuts uit versgebakken bagels, muffins en croissants. Exclusief voor Nederland zijn donuts met de naam van Hollandse iconen als Delfts Blauw, De Tulp en De Molen aan het assortiment toegevoegd.

dunkin-donuts-femfem

Foto: Dunkin Donuts Instagram

Damstraat 15, Amsterdam