Een avontuurtje in de auto is enorm leuk, maar ook wat lastiger dan in de slaapkamer. Er komen namelijk wat andere factoren bij kijken: zo heb je te maken met publiek (hoi buurman) en is er gewoon nét wat minder ruimte. Wil jij het toch eens proberen? Hier zijn onze beste tips voor een heet avontuurtje in de auto.

avontuurtje in de auto
Bron: Grease

De meeste mensen associëren een auto-partij met stiekem vingerwerk in je moeders auto. Geen wonder dat het extreem ondergewaardeerd is. Laat ons even uitleggen wat er zo geweldig aan is. Omdat de ruimte anders is dan normaal, móét je wel nieuwe dingen proberen. En de ‘OMG, ik doe het in een auto-gedachte’ maakt het nóg spannender.

1. Ga voor comfort

Je hebt gewoon ZERO space in een auto – tenzij je in een Limo zit. Ook al moet je soms je creativiteit inzetten, er zijn altijd genoeg opties te vinden. Verplaats je bijvoorbeeld naar de achterbank, dan heb je meteen minder last van pottenkijkers. Je kunt ook de stoelen helemaal naar achter zetten zodat je wat meer ruimte hebt.

2. Probeer autovriendelijke standjes

De achterbank is de perfecte plek voor position 69, dit werkt vooral goed met een mannelijke partner. Zijn jullie klaar voor dé daad? Dan zal het het makkelijkste zijn om de vrouw bovenop (yeehaw cowgirl) te laten zitten. Laat hierbij je partner in de bijrijdersstoel zitten en zet die zo ver mogelijk naar achteren. Tip: je kunt de hoofdsteun vastgrijpen voor extra steun.

Omgedraaid werkt deze positie trouwens ook! Laat je partner in de bestuurdersstoel zitten, en zet hem zo ver mogelijk naar achteren. Ga op je partner zijn schoot zitten, zodat jullie gezichten beide naar de voorruit gericht zijn, en grijp het stuur om jezelf op en neer te kunnen bewegen.

De honden-style in de auto kan ook werken, afhangend van jullie lengte. Als jullie niet extreem lang zijn, kan het nog wel eens op de achterbank passen. Maar aangezien de kans groot is dat je Nederlandse vriend de 1,90m passeert, geven we je nog een alternatief: zet de bijrijdersstoel helemaal naar achteren met de rugleuning plat en ga op je buik liggen met je heupen omhoog. Laat je partner je vervolgens van achteren nemen, terwijl hij bovenop je leunt.

3. Kies de juiste omgeving

Lees: ergens waar je naar de sterren kunt kijken. Niet omdat dit zo romantisch is, maar omdat het hier donker is. En dus niemand je kan zien. Zo zet je gelijk de mood.

4. Gebruik een dekentje

Niet om jezelf warm te houden! Want van auto avontuurtjes krijg je het hoogstwaarschijnlijk steaming hot. Je kunt jezelf en je partner ‘verstoppen’ onder een dekentje wanneer jullie er bang voor zijn om betrapt te worden. Again: hoi buurman. Wanneer je bedekt bent met een dekentje zal het simpelweg lijken of jullie aan het knuffelen zijn.

5. Glijmiddel is je beste vriend

De kans is groot dat jullie een aantal interessante positions in de praktijk gaan brengen. Zorg daarom dat je genoeg glijmiddel bij de hand hebt (lees: heel veel).

6. Draag een rok of jurkje

Geloof ons als we zeggen dat je broek uittrekken in een auto erg onhandig is. En niet iedereen is lenig genoeg om je been in je nek te leggen. Dit probleem kan je eenvoudig verhelpen door simpelweg een rokje te dragen. Het ziet er nog eens leuk uit ook.

7. Kies de juiste muziek

Muziek kan een make or break zijn tijdens een avontuurtje, kies daarom voor een sexy playlist. Deze nummers zullen je zeker in de mood brengen. Wanneer je de muziek in een auto hard aanzet, zullen er door de kleine ruimte trillingen ontstaan. Dit kan voor extra sensatie zorgen. Tegelijkertijd kan je zo veel geluid maken als dat je zelf wil, als dat jouw ding is. Onze muziek tip: alles van ‘The Weeknd’.