We willen allemaal wel een keer naar Bali, maar wanneer we naar de vliegtickets kijken, krijgen we daar spontaan minder zin in. Want hoewel Bali zelf retegoedkoop is, zijn de vluchten er naartoe dat niet. Op TikTok gaat er nu een plek in Europa, waar je Bali vibes van krijgt, viral. Enne, deze bestemming is ook niet zo duur.

bestemming europa

Europese Bali

Nogmaals, de vliegtickets naar Bali zijn om te huilen. Hoewel we er stiekem allemaal naartoe willen, kan niet iedereen zich dat veroorloven. Dankzij TikTok gaat er nu een bestemming viraal waar je Bali-vibes van krijgt. Enne, dit land is sowieso onontdekt. Toeristen hebben ze dus zeker nodig.

De plek wat nu viraal gaat, is het idyllisch zomerdorp Dhërmi in Albanië. De zon lijkt daar nooit te stoppen met schijnen en staat bekend om haar adembenemende heldere water, historische monumenten en een bruisende nachtleven voor de lokale bevolking en bezoekers. Het is een plek die eenvoudigweg iedereen gelukkig lijkt te maken.

Dhërmi

Bali is natuurlijk met geen één andere bestemming te vergelijken, maar Dhërmi komt daar zeker in de buurt. Vooral Sanur Beach House, heeft er nogal wat werk van gemaakt. Je zou daar de hele vakantie kunnen verblijven, zonder door te hebben dat je in Albanië bent. Oordeel zelf maar…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F A E I Z A (@faeiiza.s)

Hoe duur is een vliegticket naar Dhërmi?

Waar het nu natuurlijk om gaat, is dat Dhërmi een stuk goedkoper is dan een vlucht naar Bali. Helaas is er geen directe vlucht naar dit prachtige dorp, maar vanaf Amsterdam vlieg je in ongeveer drie uur naar Tirana, de hoofdstad van Albanië.

Een ticket is niet heel goedkoop, maar voor tweehonderd euro zou je wel een ticket kunnen vinden. Vanaf daar kun je makkelijk meerdere middelen pakken die je naar het het eiland brengen. Enne, wat scheelt, is dat in Albanië de prijzen ook niet zo duur zijn. Je kunt daar dus “goedkoop” genieten. Heerlijk!