Een betaalbare crème? Die je laat stralen? Net zoals Zendaya? Pak je pinpas er alvast bij, want deze zalf is echt een koopje!

Bron: @zendaya

Glow like Z

Dat Zendaya een beauty inspiratie is, dat is niet heel gek. Haar stralende teint is adembenemend. Dus we kunnen er op rekenen dat als zij een product adviseert, dat ‘ie ook echt goed is! Wist je dat tijdens de opnames van Euphoria, Zendaya haar eigen make-up deed? Niet heel gek, want zoveel plamuur heeft deze natural beauty niet nodig.

Toen de beauty guru haar make-up tutorial in 4 minuten liet zien, onthulde ze ook haar favoriet zalfje. Hét zalfje. Hét zalfje die Zendaya gebruikt! Begin alvast te rennen…

Zendaya’s secret is out

De Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm. Een volle mond met lange Engelse woorden maar gelukkig is deze zalf gewoon bij de Etos verkrijgbaar. Een koopje! Want voor maar een tientje krijg je een stralende huid à la Zendaya.

Deze verzachtende gel helpt het regeneratieproces van de huid te ondersteunen. Man, man, man wat een woord. Het herstelt simpelweg je natuurlijke huid. De ‘Zendaya crème’ wordt door dermatologen en kinderartsen aanbevolen dankzij de zachte en niet-irriterende formule. Je huid zal dus zo zacht zijn als een babybilletje. Heer-lijk! Doe ons maar gelijk een hele doos vol.

Hailey Bieber

Nu denk je, wat heeft Hailey Bieber hiermee te maken?  Je zou denken dat Hailey urenlang voor de spiegel moet zitten om een natuurlijke glow te creëren, maar niets is minder waar. Ze smeert alleen een tinted moisturiser op haar gezicht. Dus een lekker kleurtje krijg je er nog bij ook! We moeten je alleen wel teleurstellen, dit product is niet net zo goedkoop als de moisturiser van Zendaya. Maar ben je alsnog benieuwd? Lees hier meer over de favoriete crème van Hailey Bieber.