Terwijl Beyoncé het afgelopen jaar veel in de media was dankzij haar rol in de nieuwe Lion King film, is het al een tijdje stil rondom Adele. Maar niet getreurd Adele-fans, rumour has it dat we weer veel muziek kunnen verwachten én dat ze een nummer heeft opgenomen met Beyoncé. We. Can’t. Wait.

adele beyonce FEM FEM

Qua muziek kunnen we waarschijnlijk weer veel nummers over liefdesverdriet verwachten van Adele, die afgelopen jaar heeft laten weten dat haar huwelijk is gestrand. Zoals we weten is het schrijven van muziek therapeutisch voor haar en na al het succes van haar vorige albums kan het niet anders dan dat ook dit weer bril-jant gaat worden.

Werken met Beyoncé

Volgens Ryan Tedder (zanger van One Republic) hebben Adele en Beyoncé samen een nummer opgenomen. Maar niet alleen de twee popiconen hebben hun krachten gebundeld, ook Chris Martin van Coldplay is op de piano te horen in het liedje. Ryan is overigens the brains achter het nummer ‘Halo’ van Beyoncé en ‘Rumour Has It’ van Adele en liet dit per ongeluk tijdens een interview weten dat de dames hebben samengewerkt. 

Helaas hebben de woordvoerders van de dames nog geen commentaar gegeven maar we gaan er vanuit dat Ryan Teddy niet zomaar uit het niets zoiets naar buiten brengt. En trouwens, het zou toch ook niet de eerste keer zijn dat Beyoncé opeens als verrassing met nieuw muziek komt…

Keep you posted.