We weten het nog als de dag van gisteren. In 2014 werd Amsterdam op zijn kop gezet door de komst van Queen B en ze nam haar hubby Jay-Z met haar mee, wat resulteerde in een indrukwekkend concert. En voor alle Beyoncé en Jay-Z fans: ze komen dit jaar weer terug!

Foto via @beyonce
Foto via @beyonce

In de startblokken voor de kaartverkoop

Het stel heeft aangekondigd op 19 juni samen naar Nederland te komen en een concert te geven in de Johan Cruijff Arena. Yes please! Ga maar snel in de startblokken staan om een ticket te bemachtigen, want zoals we van haar vorige concert weten was het binnen no time uitverkocht. Woensdag 14 maart zullen de kaarten namelijk in de voorverkoop gaan. Vanaf 19 maart kun jij je tickets voor het concert in Nederland bemachtigen. Op haar Instagram deelde ze ook al een video waaruit we kunnen opmaken dat ze weer samen gaan optreden.

Tournee

Beyoncé en Jay-Z gaan samen op tournee, net zoals ze al in 2014 deden. 6 juni zal de tournee van start gaan en dit zal in Cardiff in Groot-Brittannië zijn. Daarna gaat het stel nog langs verschillende Amerikaanse en Europese steden. Meer informatie over de tickets vind je via de site van Mojo. Who run the world? Girls! En Jay-Z natuurlijk.