Beyonce bracht een halfjaar geleden haar album RENAISSANCE uit. En fans opgelet: de zangeres heeft vandaag haar wereld tour aangekondigd. En ja, pak je agenda maar vast, want Queen B komt na vijf jaar ook naar Nederland.

beyonce nederland renaissance tour
Bron: @beyonce

RENAISSANCE World Tour

Een half jaar geleden op 29 juli 2022 bracht Beyonce haar nieuwe album uit genaamd RENAISSANCE. Dit is het zevende album die de zangeres heeft uitgebracht en fans hadden er dan ook lang op gewacht.

De zangeres deelde woensdagmiddag op haar Instagram dat ze op tour gaat. Enne, ze komt ook naar Nederland voor maar liefst twee concerten. Wie had dat nou gedacht?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)

De laatste keer dat Beyonce een concert gaf in Nederland was in 2018 samen met haar man JAY-Z. Haar laatste solo concert in Nederland is maar liefst zeven jaar geleden. Het is dus niet gek dat fans door het dolle heen zijn.

Queen B begint haar tour op 10 mei in Stockholm. En niet veel later komt ze al naar Nederland om twee dagen achter elkaar de Johan Cruijff ArenA in onze eigen hoofdstad Amsterdam op zijn kop te zetten. 17 en 18 juni dit jaar zullen de concerten plaats vinden, je hoeft dus niet lang te wachten om Beyonce te zien shinen. We zijn gewend dat de zangeres top shows neer zet. Wij zijn excited!

Kaartverkoop

Save the date! De kaartverkoop begint aankomende dinsdag 7 februari om 10:00 uur. Zet hem in je agenda want dit wil je niet missen. Hoe duur de kaarten gaan zijn is nog niet bekend, maar wij raden je aan om voor de zekerheid wat geld apart te zetten.