Is jouw goede voornemen om meer te gaan sporten en ben je hier volop mee bezig? Dan is deze gezonde snack wellicht iets voor jou. De overheerlijke proteïne brownie bowl. Het klinkt alleen al heerlijk, toch?

proteïne brownie bowl recept
Bron: Pinterest

Proteïne brownie

We kennen het allemaal. Het nieuwe jaar is begonnen en dus barst je hoofd van de goede voornemens. De meest voor de hand liggende is sporten. Mocht jij nou helemaal zijn getransformeerd in een fit girl, dan hebben we goed nieuws. Hoewel het voelt als cheaten is deze proteïne brownie bowl een heerlijke (gezonde) snack om de dag even mee te breken. En het is natuurlijk ideaal om deze overheerlijke brownie vlak voor het sporten te eten door de proteïne die erin zit. Bovendien is het ook super handig want deze snack heb je binnen vijf minuten gemaakt, ideaal toch?

Benodigdheden

Om dit recept na te maken heb je natuurlijk wel wat ingrediënten nodig. Dat is geen probleem, want wij zetten ze voor je op een rijtje. Deze ingrediënten zijn goed voor één brownie bowl.

  • 75g chocolade proteïne poeder
  • 100ml water
  • één handje chocolade sprinkles

Voor dit recept heb je een magnetron nodig.

Zo maak je ‘m

Een recept is nog nooit zo makkelijk geweest. Je pakt een klein bakje die tegen de hitte kan. Vervolgens doe je het proteïne poeder in het bakje. Je voegt het water toe en dit meng je goed samen tot een goed beslag waar geen klonten meer in zitten. En als laatste stap zet je het bakje op 700 watt voor drie minuten lang in de magnetron. En wachten maar. Een kind kan de was doen.

Mocht je dit leuk en lekker vinden dan kan je aan het eind nog één handje chocolade sprinkles over de bowl heen doen. En klaar is Kees. Een heerlijke snack vóór het sporten.

@liv.yah feels like a cheat code tbh 🫣🍫🤎 #brownies #proteinbrownie #browniebowl #morenutrition #morenutritionrezepte #proteinrecipe #gymrat #gymtok #proteinpancakes #proteinsnack #fitnessfood #lowcaloriesnacks #lowcaloriedessert ♬ Sure Thing (sped up) – Miguel