Bibi Breijman en Waylon zijn weer helemaal happy together, zo was dat al vaker op hun Instagram-account te zien. Maarre, nu is het helemaal duidelijk. De twee lovebirds zijn samen op vakantie naar Italië en lijken het daar heel erg gezellig te hebben. Bibi neemt ons mee op deze trip via haar Instagram. Ze deelt heerlijke kiekjes vanuit het mooie Italië.

bibi breijman en waylon delen foto's liefdestrip italië

 ‘Ik laat je nooit meer gaan’

Het is inmiddels zes jaar geleden dat dit koppel elkaar de liefde heeft verklaard. Tijdens het programma ‘It Takes Two’ vielen ze als een blok voor elkaar. Waylon was jurylid en Bibi deed mee aan het programma. Het kan haast ook niet anders, maar Bibi kwam bij Waylon in het team.

Het stel heeft inmiddels twee kinderen samen, maar tijdens de tweede zwangerschap kwam er een shocking nieuwtje naar buiten. Via een juicekanaal kwam Nederland te weten dat Waylon was vreemdgegaan op Bibi. Enne, niets bleek minder waar, want Waylon bevestigde de roddels over zijn slippertje. Het zou te maken hebben gehad met problemen in bed vanuit Waylon zijn kant. Gelukkig weet het stel zich na enige tijd te herpakken, want eerlijk is eerlijk, ze zijn toch enorm leuk samen? Hoewel hun relatie naast alle pieken ook heel wat dalen kent, is Waylon nog wel he-le-maal weg van Bibi. Hij weet het zeker: ‘Ik laat je nooit meer gaan!’

Instagram kiekjes

De lovebirds zijn samen op een trip naar Italië vertrokken. Enne, zoals we het kunnen zien op de socials van het stel, hebben ze het daar erg leuk samen. Beide plaatste ze gisteren een reeks foto op hun Instagram-account. Bibi zet een wat nuchtere caption bij de foto’s waarop het stel veel samen te zien is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BIBI BREIJMAN (@bibibreijman)

Waylon heeft de caption wat anders aangepakt. Hij maakt een grapje dat Bibi hem ontvoerd heeft naar Italië, maar daarna wordt de tekst vooral zoetsappig. Bibi heeft hem namelijk meegenomen om zijn grote wensen in vervulling te laten gaan. “Ik ben sprakeloos over de ervaring en de smaken… Over haar raak ik niet uitgepraat!”, sluit hij zijn caption mee af.