Zanger Waylon en zijn vriendin vlogger Bibi Breijman zijn de trotse ouders geworden van hun eerste kindje. Het kindje is afgelopen zaterdag geboren in het ziekenhuis in Den Haag en vandaag deelde zij dit nieuws met de buitenwereld.

Bibi Waylon
Foto: Instagram/official_waylon_music/

Bibi is afgelopen zaterdag bevallen van hun dochtertje, het meisje heeft de naam Teddy gekregen en is geboren in het Bronovo ziekenhuis in Den Haag. Het nieuws werd vandaag via de Instagram van Waylon naar buiten gebracht. ‘Onze liefde heeft zich vermenigvuldigd op 24-11-2018 met de geboorte van onze dochter Teddy Bijkerk. Wij zijn de aankomende periode moeilijk te bereiken en vragen uw respect (media) Laat ons van dit geluk genieten… Aan alle lieve mensen van het Bronovo ziekenhuis Den Haag, in het bijzonder Nicole, voor hun kunde en liefde! Het was magisch✩’ Bekijk de foto’s van het kersverse gezinnetje hieronder:

View this post on Instagram

Het Lied van de Ooievaar Ratata ! Retteketet ! Welkom kleine nieuwe, je bent er nog maar net. Retteketet !  Ratatata ! Het leven gaat beginnen loop je neus maar achterna. Er wordt van je gehouden, daar kan je van op aan. En er is niemand kwaad op jou, want tja…je hebt nog niks gedaan. Ratata ! Retteketet ! Welkom kleine nieuwe je bent er nog maar net. En ik heb maar 1 advies dus kleine nieuwe opgelet: Da’s Ratata en Retteketet ! ‪Harrie Jekkers ‬ Onze liefde heeft zich vermenigvuldigd op 24-11-2018 met de geboorte van onze dochter Teddy Bijkerk. Wij zijn de aankomende periode moeilijk te bereiken en vragen uw respect (media) Laat ons van dit geluk genieten… Aan alle lieve mensen van het Bronovo ziekenhuis Den Haag, in het bijzonder Nicole, voor hun kunde en liefde! Het was magisch✨ @bibibreijman Jij bent magie! Ik hou van jou @dylanjonguh Jij bent de liefste grote broer die ze zich kan wensen. We zijn samen nu en dat is wat telt. Ik heb veel meer dan ik ooit had kunnen dromen maar dat mogen ze me allemaal afnemen. Dit is mijn geluk, Ik ben hun en zij zijn mij. Ik ga me uit m’n naad genieten! #TLC #TeddyLovesCompany

A post shared by Waylon (@official_waylon_music) on

Waylon is nu papa van twee

Voor Waylon en Bibi samen is baby Teddy hun eerste kindje, maar Waylon heeft uit een eerdere relatie al een 16-jarige zoon met de naam Dylan. Ook Dylan postte op zijn Instagram een lief berichtje over zijn pasgeboren halfzusje “New little sister!♥” schreef hij onder een Instagram foto waar hij glimlachend naar zijn nieuwe zusje kijkt.

Wat ons betreft spat de liefde van het scherm, is Teddy niet lief?

 

Lees ook: Kinder: Dé app die je helpt met het vinden van een naam voor je baby