Bibi Breijman krijgt van alles over haar heen op social media, nadat ze een video plaatste haar Instagram van haar dochter Teddy en zoontje Chester. Volgens volgers zou het een onveilige situatie zijn. Bibi besluit na al het commentaar te reageren op de situatie.

Bibi Breijman
Bron: @bibibreijman

Onveilige situatie

Bibi plaatste gisteren een superschattige video van haar dochter Teddy en zoontje Chester op Instagram. In de video was te zien hoe de twee het gezellig met elkaar hebben en hoe ze samen in een deuk liggen van het lachen. Volgers vonden de video heel leuk, maar hadden er toch wat commentaar op. De situatie speelde zich af in de auto en daarin was te zien dat Teddy niet vast in de gordel zat, maar in de auto stond. Veel volgers vonden dit niet kunnen, omdat het niet veilig zou zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BIBI BREIJMAN (@bibibreijman)

Reactie

“Dit filmpje kun je beter niet plaatsen… Komt weer een hoop commentaar op! En terecht”, reageerde volger Wilma op de video, waarop Bibi al snel reageerde met: “Ze zat de hele reis op het dak, maar toen we door de hefboom waren mocht ze even bij haar broertje staan Wilmaaaaaaaaa!” Hoewel ze dit waarschijnlijk als een grapje bedoelde, vonden volgers de reactie niet zo grappig.

“Beetje kinderachtige reactie… Jij plaatst een filmpje, mensen kunnen en mogen daarop reageren. Toch? Dat is Instagram. Vliegveld of niet, langzaam rijden of niet, rijden is rijden… Kinderen horen vast te zitten tot een auto tot stilstand komt. Punt. Begrijp niet helemaal de arrogante toon van jouw reactie naar volgers toe. Helemaal niet wanneer mensen reageren uit bezorgdheid voor je kinderen. Ik volg je al lang, maar het voelt alsof je je een beetje verheven bent gaan voelen boven het ‘normale volk’. Staat je niet echt. Begrijp ook niet helemaal waarom?”, reageerde een volger terug op Bibi.