In de relatie van Bibi Breijman en Waylon liep het niet altijd goed. Vorig jaar juni gingen er geruchten rond dat Waylon zou zijn vreemdgegaan terwijl Bibi zwanger was van hun tweede kindje. Het lijkt nu wel weer beter te gaan tussen de twee, Bibi deelde namelijk haar nieuwe tattoo op Instagram. Zij was alleen niet de enige op de foto.

Waylon Bibi Vreemdgaan Tatoo

Vakantie naar Bali

Bibi is een paar weken geleden op vakantie gegaan samen met haar twee kinderen naar Bali. Het leek er op dat Waylon niet mee mocht gaan en dat terwijl de relatie volgens hem allang weer goed is. Toen Bibi samen met de kindjes weer terug kwam van vakantie stond Waylon toch wel weer op Schiphol om ze op te halen. Het lijkt dus wel beter te gaan tussen de twee, maar hoe zit het dan met die foto van Bibi haar nieuwe tattoo?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BIBI BREIJMAN (@bibibreijman)

De tattoo

De foto die Bibi deelt op haar Instagram is een beetje mysterieus, er staat namelijk niemand in getagd. Wel heeft ze de datum 23-05-22 er bij gezet, wat de geboortedatum is van het zoontje van Bibi en Waylon, Chester. Het is dus wel logisch dat de andere arm op de foto van Waylon is, maar 100% zeker is het niet.

Benieuwd naar hoe de mysterieuze foto van de nieuwe tattoo er uitziet? Je bekijkt de geheimzinnige foto van Bibi op de website van Reality.nl.