Langzaam wordt het zomer, dus het is tijd om de vakantie te plannen! Wil jij een keer iets anders dan luieren langs de Spaanse kust? Laat je inspireren door een van deze bijzondere hotels een beleef een vakantie die je niet snel vergeet!

Vintage Boeing 727

Slapen in een gerenoveerd vliegtuig midden in de jungle? In Costa Rica kan dat! Je vindt hier een vintage Boeing 727 uit het jaar 1965. Geniet van een goed glas wijn op het terras terwijl je kijkt naar luiaards, apen en heel veel andere bewoners van dit prachtige gebied!

vliegtuighotel-femfem

Foto via Hotel Costa Verde

Ijshotel

Ben jij dol op de kou? Dan is dit hotel gemaakt van ijs iets voor jou! In de Zweedse stad Jukkasjärvi wordt het hotel elk jaar herbouwd. Er zijn warme en koude suites. De temperatuur in de koude suites is ongeveer -6 graden. Brrr! 

icehotel-femfem

Foto via ICEHOTEL

Reusachtige beagle

Voor de hondenliefhebbers het ideale verblijf! In het Amerikaanse Cottonhood, Idaho kun je slapen in een gigantische hond. Deze magische plek is niet alleen leuk voor kinderen, ook voor ouderen is het een super tof. The place to be!

dogpark-femfem

Foto via Dog Bark Park Inn

Spiegelkubus

De ideale plek om tot rust te komen tussen de bomen. In Harads, Zweden vind je deze te gekke boomhut! De gecamoufleerde muren weerspiegelen de omgeving. Een keertje iets anders!

spiegelkubus-femfem

Foto via Treehotel

Onderwaterkamer

Slapen tussen de vissen? Als je een reisje op de planning hebt staan naar Zanzibar, kijk dan naar dit te gekke resort. Het drijvende huis is de perfecte plek om te genieten met je vrienden. Wij dromen alvast weg bij het zien van de foto…

underwaterroom-femfem

Foto via The Manta Resort

Van welk verblijf gaat jouw hart sneller kloppen?

Eten tussen de giraffes? Bekijk hier de coolste restaurants ter wereld!