Netflix releasede deze week een nieuwe docuserie. Enne, je zou wel kunnen zeggen dat die best bijzonder is. In de serie hoor je het verhaal van een groep ‘MerPeople’, of ook wel professionele zeemeerminnen. Op Twitter wordt de serie bizar goed ontvangen en mensen zijn he-le-maal fan van deze real life Ariël’s.

nieuwe Netflix docuserie Merpeople zeemeerminnen
Bron: MerPeople | Netflix

Nieuwe Netflix docuserie

Netflix heeft de release van MerPeople goed getimed met Disney. De life-action film van De Kleine Zeemeermin is namelijk vanaf deze week te zien in de bioscoop. Enne, blijkbaar scoren zeemeerminnen supergoed, want de kijkers van MerPeople kunnen niet meer ophouden over deze docuserie op Twitter.

In deze serie neem je als kijker een ‘duik’ in de bijzondere wereld van onderwaterartiesten. Zij hebben hun liefde voor de mystieke zeewezens kunnen omzetten in een echte carrière. De serie gaat verder dan alleen de glitter and glamour en geeft ons alle details over wat het betekent om een professionele zeemeermin te zijn in hun kleine en bijzondere community. 

Reacties op Twitter

De serie staat nog niet lang op Netflix, maar wordt nu al bizar goed ontvangen. Zo wordt de nieuwe docuserie “fascinating” en “mesmerising” genoemd. Als we de kijkers dus moeten geloven, is dit ab-so-luut weer een serie voor op onze lijst. Maar als je zeker wil zijn of deze serie iets voor jou is, kan je natuurlijk altijd eerst nog de trailer hier boven bekijken.

Lees ook: Amazing! Deze 40 films verschijnen volgende maand op Netflix