Benieuwd naar wat er jou nog te wachten staat in de rest van je leven? Je bent niet langer afhankelijk van de tarotkaarten en waarzegsters die je hand lezen. Volgens waarzegsters kun je namelijk nu ook je toekomst laten voorspellen door je billen te laten lezen. Wow!

Horoscoop van de billen

Waarschijnlijk denk je nu meteen: hoe dan? Dat is exact wat wij dachten. Toch zegt jouw derrière meer over je dan je denkt. Zo staat de linkerbil voor het verleden en de rechterbil voor de toekomst. Door het analyseren van verschillende vormen, putten, moedervlekken en pukkels op je billen kan je hele persoonlijkheid in kaart gebracht worden. Zo geeft een gespierd appelvormig achterwerk aan dat je erg creatief, charismatisch en zelfverzekerd bent. Een peervormige bil geeft juist aan dat je erg nuchter en rustig bent.

Hoe laat je je achterste lezen

De inmiddels overleden ‘Waarzegster’ Jackie Stallone heeft zich de laatste jaren van haar leven veel bezig gehouden met en zich gespecialiseerd in de horoscoop van de billen. Je kunt hiervoor een sessie boeken zoals je ook zou doen met het leggen van tarotkaarten of het laten lezen van je handen. Dit kan online of fysiek, maar een ding is zeker: je moet met de billen bloot! De persoon in kwestie zal je vragen je broek uit te trekken, zodat je bil goed zichtbaar is. En denk maar niet dat je je broek meteen weer omhoog kunt trekken. Waarschijnlijk voer je een gesprek over je toekomst terwijl je daar met je broek naar beneden staat.

Lees ook: David Beckham laat zijn blote billen zien!