Billie Eilish, de 21-jarige popster die bekend staat om haar unieke stijl en muziek, heeft opnieuw het internet in vuur en vlam gezet. Ze heeft namelijk een kiekje gedeeld van haar nieuwste tatoeage. De zangeres, die vaak geheimzinnig doet over haar lichaamskunst, heeft haar fans gisteren via Instagram getrakteerd op een sneakpeek van haar verse tatoeage.

Billie Eilish nieuwe tattoo
Bron: @billieeilish

Billie Eilish haar nieuwe tatoeage

De nieuwe tatoeage, gezet door niemand minder dan tattoo-artiest Matias Milan, heeft de fans in spanning achtergelaten. In een reeks foto’s die Billie deelde, viel vooral één beeld op: de tatoeage op haar nek. Deels bedekt door een t-shirt, blijft het vooralsnog een mysterie hoe groot deze aanwinst op haar lichaam is.

Onder haar Instagram-post stroomden nieuwsgierige reacties binnen van fans die meer willen zien. “LAAT ONS DE HELE TATOEAGE ZIEN”, smeekte een volger. Een ander volger vroeg: “Vertel ons nu wat de tatoeage voorstelt.” Iedereen is niet alleen benieuwd naar het volledige kunstwerk, maar ook naar het verhaal erachter. Hopelijk deelt de zangeres binnenkort meer details over haar gloednieuwe tatoeage.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish)

Eerdere tatoeages

Dit is echter niet de eerste tatoeage van Billie Eilish. Haar groeiende verzameling omvat onder andere de gotische ‘EILISH’-tekst tussen haar ribben. Ook heeft ze elfjes op haar hand en pols, die vaak te zien zijn. Evenals een draak op haar been, hoewel deze laatste meestal slechts gedeeltelijk zichtbaar is. Het blijft dan ook de vraag of we ooit alle tatoeages van Billie in volle glorie zullen en mogen bewonderen. De zangeres staat erom bekend haar lichaam te beschermen en haar geheimzinnigheid voegt zeker toe aan de fascinatie rondom haar tatoeages. Wij zijn in ieder geval mega benieuwd!

Het is duidelijk dat zangeres Billie Eilish niet van plan is om de volledige details van haar tatoeages gemakkelijk prijs te geven. Ze houdt van het mysterie en de spanning die ze creëert, en haar fans houden ervan om deel uit te maken van deze opwindende reis van haar zelfexpressie. Terwijl de wereld blijft raden naar de betekenis achter haar nieuwste plaatje, blijft Billie Eilish ons verrassen en intrigeren met haar kunstzinnige en mooie tatoeages op haar huid.