Billie Eilish stond bekend om haar zwart groene-coupe die ze vorig jaar inruilde voor blonde lokken. Nu heeft de zangeres besloten om voor een natural look te gaan en verft haar haren terug naar haar eigen kleur: bruin!

De reden dat Billie Eilish haar haren blond verfde

De reden dat Billie haar haren eerder blond verfde is eigenlijk best hartverscheurend: met haar nieuwe look wilde ze anoniem zijn. Eilish stond natuurlijk bekend om haar zwarte lokken met felgroene roots. De zangeres wilde al een tijdje haar haren blond verven, maar besloot er pas echt voor te gaan toen ze een edit van een fan zag waarop Billie te zien was met elke kleur haar die ze tot nu toe had gehad. Toen ze zichzelf met blond haar zag vond ze het zo ‘sick’ dat ze besloot om ervoor te gaan.

Een aantal maanden later bleek dat er meer zat achter haar nieuwe haarkleur: Billie kon nergens heen zonder herkend te worden. De Amerikaanse zangeres wilde niets liever dan anoniem zijn, vertelde ze in een interview met Elle magazine. Haar nieuwe blonde haarstijl gaf haar een gevoel van vrijheid.

Billie Eilish verft haar haren terug naar eigen kleur

Gister deelde Eilish een foto op haar Instagram van haar nieuwe haarkleur met de tekst: “Miss me?” Billie’s fans vinden haar nieuwe coupe geweldig! Dit blijkt uit de reacties die we lezen onder de foto:“Omggggg you’re so fineeeee😍😍😍😍😍” en, “Super beautiful!” Wat de reden achter de nieuwe kleur is weten we helaas niet. Sommige fans denken zelfs dat Billie een pruik draagt en reageren onder de foto: “IS THIS REAL??” en, “BILLIE ISTG IF ITS A WIG” 

Lees ook: Door deze pikante Instagram foto verloor Billie Eilish 100K volgers