Zangeres Billie Eilish is nog maar 19 jaar en nu al de meest succesvolle artiest van dit moment. Met haar ontroerende nummers en herkenbare statements weet ze veel emoties los te wekken bij haar fans. We kennen haar natuurlijk vooral van het dragen van wijde en bedekkende kleding. Nu schittert ze op de cover van de Britse Vogue en toont de bekende zangeres een behoorlijke sexy kant van zichzelf. Hieronder vind je de foto’s. So curious!

Billie Eilish

Het is de allereerste keer dat de populaire zangeres meer van zichzelf toont. De afgelopen jaren liet Eilish namelijk meerdere keren weten dat ze niet wilde dat haar lichaam het onderwerp van gesprek was. Ze staat daarom ook bekend om haar bewust ruimvallende kleding. Dat Billie zichzelf op deze manier tentoonstelt, is voor vele dan ook erg onverwachts. Dat mag voor nu zeker de pret niet drukken! De foto’s hebben inmiddels al miljoenen likes op Instagram en de reacties zijn lovend. Yass Billie!

@instabillieeilish
@instabillieeilish

Vogue

Deze editie van de Britse Vogue met Billie in de hoofdrol staat geheel in teken van trots en zelfvertrouwen. ”Het gaat erom dat je je goed voelt”. legde Eilish uit. Als je geopereerd wil worden, doe dat. Als je een jurk wil dragen waarvan anderen vinden dat je er te dik voor bent, Fuck it. Als je het gevoel hebt dat je er goed uitziet, dan zie je er goed uit”. Ook via haar Instagram verhaal laat de populaire zangeres weten wat nou eigenlijk de intentie van deze shoot is.

Outfit Billie

Op de foto’s, gemaakt door Craig McDean, schittert Billie in verschillende korsetten en prachtige lingerie. Op een foto is te zien hoe Eilish geknield zit op een roze tapijt, met een glimmend Alexander McQueen korset en sandalen. Deze outfit werd compleet gemaakt met latex kousen en handschoenen van Atsuko Kudo. Op een andere prachtige foto poseert Billie in een doorschijnend zwart Mugler-korset en een catsuit met passend geplaatste cutouts. Wij zijn in ieder geval helemaal verliefd op deze cover shoot. Check hieronder de de prachtige kiekjes van Billie Eilish!

Lees ook: Zangeres Billie Eilish gaat viraal met de foto van haar nieuwe coupe