Kent iedereen de filmklassieker The Breakfast Club uit 1985 nog? Het verhaal van een random groepje mensen die totaal niks met elkaar gemeen hebben maar verplicht tijd met elkaar moeten doorbrengen. Toch vinden ze een manier om dichter naar elkaar toe te groeien en met dat idee heeft Netflix een nieuwe serie gemaakt wat vanaf 14 juni te bingen is.

Trinkets serie Netflix FEM FEM

Trinkets: je nieuwe verslaving

De serie gaat over drie tienermeisjes genaamd Brianna, Quintessa en Kiana die in eerste instantie helemaal niks met elkaar gemeen lijken te hebben. Ze kennen elkaar in het begin ook helemaal niet, maar door een Shoplifters Anonymous Meeting worden ze bij elkaar gedropt. Wat blijkt, ze delen alle drie één passie: stelen. Door deze gedeelde passie raken ze al snel bevriend.

Terwijl het in Trinkets draait om het stelen, moeten we in ons achterhoofd onthouden dat we niet als voorbeeld mogen gebruiken. Zo is dat ook niet de bedoeling van de serie, maar kunnen we wel met bewondering kijken naar de sneaky acties die ze gebruiken.

Trinkets kun je vanaf 14 juni bingen op Netflix en we hebben alvast een trailer voor jullie:

Over Netflix gesproken: ben jij horrorfan? Sinds kort staat namelijk de film The Perfection op de streamingdienst, en het staat nu al bekend als een van de engste psychologische thrillers.