Heb je altijd al willen weten hoeveel jij daadwerkelijk kan bingen op Netflix? Nu is het moment om het uit te gaan proberen. Er gaan namelijk een aantal toptitels aan het eind van de maand weg bij Netflix dus kijk ze nu het nog kan!

final bingefest FEM FEM

Hoe blij we telkens zijn met de nieuwste toevoegingen op Netflix, zijn we toch telkens weer geïrriteerd wanneer er films en series worden verwijderd. Het zijn voornamelijk series die op je ‘to-do’ lijst staan maar je er nog niet aan toe bent gekomen of je bent er gewoon laat mee. Eind juli worden er weer een aantal toptitels verwijderd en dus is het nu tijd voor the ultimate bingefest.

White Collar

White Collar heeft in totaal zes seizoenen en gaat om oplichter, vervalser en dief Neal Caffrey. Na drie jaar kat-en-muisspel met de FBI is hij gevangengenomen en na drie jaar en negen maanden gevangenisstraf is hij ontsnapt om opzoek te gaan naar zijn ex-vriendin Kate. De FBI-agent die hem heeft gevangen gaat naar hem opzoek om hem weer terug te brengen, maar voor het zover is wil hij hem gebruiken voor informatie voor een andere zaak waar hij aan werkt. Caffrey besluit uiteindelijk met de FBI-agent te werken met het oppakken van andere criminelen voor een vervroegde vrijlating.

New Girl

Met in totaal 6 seizoenen op Netflix moeten we ook afscheid nemen van New Girl op 31 juli. De Amerikaanse sitcom draait om de sukkelige maar lieve Jess die opzoek is naar een nieuwe woning nadat ze haar vriend betrapt met een ander. Ze gaat uiteindelijk wonen met drie vrijgezelle mannen; Nick, Winston en Schmidt.

The Americans

Philip en Elizabeth Jennings lijken een gelukkig getrouwd stel te zijn met twee kinderen, maar dat zijn ze alleen voor de buitenwereld. Ze zijn namelijk in het echt twee Russische spionnen die tijdens de Koude Oorlog verschillende geheime missies moeten uitvoeren in Amerika. Dit wordt een stuk moeilijker wanneer FBI-agent Stan Beeman naast hun komt te wonen. The Americans bestaat uit zes seizoenen die ook helaas allemaal einde maand van Netflix worden verwijderd.

Niet alleen deze drie topseries worden van de Netflix-buis gehaald, er zijn ook een aantal populaire films die na 31 juli niet meer op Netflix te zien zijn. Zo worden Friday the 13th, de American Pie-reeks, Internal Affairs, 8 Mile, The Big Lebowski, The Constant Garderen er Twister óók verwijderd.

Gelukkig kunnen we deze titels deze maand nog verwachten. En Netflix, we hebben een aantal tips wat betreft series die jullie zouden moeten streamen