Nu het winter is moeten we helaas afscheid nemen van die zomerse glow. Bijna iedereen heeft, in deze tijd van het jaar, last van een grauwige en bleke huid. Om weer je mooie glow te krijgen, moet je deze simpele stap aan je skincare toevoegen.

hoe krijg je een glowy skin in de winter
Bron: Pinterest

Winter skin

In de zomer mogen we genieten van hoe mooi bruin en glowy onze huid is. Dit komt door de verandering in de temperatuur tijdens de winter. Waar het ook mee te maken heeft, is de luchtvochtigheid. In de zomer is het wat warmer en is er meer vocht in de lucht. Je gaat bijvoorbeeld zweten, hierdoor blijft je huid lekker vochtig. In de winter is het veel kouder dus is er weinig tot geen vocht. Kortom: je huid wordt dan droog.

Tijdens de winter heb je ook last van een wat blekere huid. We need some sun. Omdat we minder vitamine D binnenkrijgen, heeft bijna elke huidtint last van een wat blekere huidskleur. Annoying.

Zomer skin in de winter

En nu de reden waarom je dit artikel bent gaan lezen: hoe krijg je een glowy skin in de winter? Tiktokker @katiahaek laat op TikTok zien hoe je met twee simpele stappen een glowy skin kunt krijgen. Zonnebrand-crème en de L’Oréal Paris Lumi Magique zijn de twee keys tot een glowy skin.

Om ook een zomer kleur te creëren raden wij aan om eerst zelfbruiner te gebruiken.

@katiahaek #greenscreen#beautyhacks#makeuptutorial ♬ original sound – Katia Haek

@jessiemarieloes Thanks to @marcinbane 🖤 #tiktoknl #selftan #zelfbruiner #voorjou #marcinbane ♬ Classical Music – Classical Music

Try it out

Volgens de reactie in de TikTok van @katiahaek is het niet verstandig om de zonnebrand-crème en de L’Oréal Paris Lumi Magique samen te mixen. In plaats van het mixen van de twee is het beter om eerst de L’Oréal Paris Lumi Magique aan te brengen dan de zonnebrand-crème eroverheen. Wij zeggen: probeer uit wat voor jou het beste werkt.