Hate her or love her: Yvonne Coldeweijer. De roddelkoningin van Nederland verdient een aardig zakcentje aan de roddels die zij via Instagram deelt en woont hierom in een prachtig optrekje in Amsterdam. Altijd al willen weten hoe Yvonne woont? Wij hebben de beelden voor je.

yvonne coldeweijer
Bron: @lifeyofyvonne

Roddelkoningin

Mocht je Yvonne Coldeweijer niet kennen (wat wij ons bijna niet voor kunnen stellen) wij leggen het even kort aan je uit. De roddelkoningin heeft een bijzonder actief Instagram-account waar dagelijks allerlei juice over BN’ers naar buiten wordt gebracht. Yvonne heeft een heel spionnenleger wat haar dagelijks voorziet van de laatste roddels rondom bekende Nederlanders.

Wil je extra juice? Dan kan Yvonne je achter haar betaalmuur nog meer vertellen over BN’ers. En je raadt het al: daar verdient de roddelkoningin behoorlijk wat geld mee.

Prachtig optrekje

Naast haar betaalmuur op Instagram heeft Yvonne ook nog een eigen kledinglijn – iets waar ze ook behoorlijk wat geld mee verdient. Tel dat allemaal bij elkaar op en je kunt een prachtig optrekje in Amsterdam kopen. Volgens BekendeBuren heeft Yvonne twee jaar geleden dit prachtige appartement in de Amsterdamse Transvaalbuurt voor 457.500 euro gekocht.

In dit prachtige optrekje vind je een appartement met twee kamers, een woonoppervlakte van zestig vierkante meter en een keuken met inbouwapparatuur.

Bron: BekendeBuren
Bron: BekendeBuren

Wat betreft haar prachtige huisje heeft Yvonne duidelijk niets te klagen. De roddelkoningin woont namelijk in hartje Amsterdam in een prachtig huis. Benieuwd naar meer? Voor meer foto’s van de woning kun je kijken op de site van BekendeBuren.

Lees ook: Koen Kardashian helemaal klaar met Yvonne Coldeweijer