In december 2022 verscheen de film De Tatta’s in de bioscoop. Ze hebben wel zo’n 700.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken om de film te zien. Na zo’n groot succes, heeft de distributeur van Independent Films gisteren bekend gemaakt dat er een vervolg komt.

De Tatta's
Bron: RTL Boulevard

De Tatta’s

De Tatta’s is een Nederlandse comedy film. De film ging in december 2022 in première en hebben zo’n 700.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken. De film gaat over de rijke familie Van Kampen. Wanneer ze opeens failliet gaan, moeten ze noodgedwongen hun luxe leven en grote villa achterlaten voor een klein flatje. Ze beginnen opnieuw in een nieuwe buurt, maar eigenlijk willen ze zo snel mogelijk weg. Maar als ze hun nieuwe buren leren kennen, leidt het tot bijzondere vriendschappen.

Release datum

Na zo’n groot succes is sinds gisteren bekend gemaakt dat er een vervolg komt van de film. Gelukkig kunnen we dit jaar nog genieten van het tweede deel, want die zal vanaf 14 december te zien zijn in de bioscoop. We zullen dus alsnog even moeten wachten. Gisteren werd het bekend gemaakt door de distributeur van Independent Films dat er een vervolg komt.

Momenteel zijn ze nog druk bezig met het schrijven van het tweede deel. In het tweede deel zal familie Van Kampen voor een grote verrassing staan. Producenten van Brabant Films en Talent United lieten weten dat ze in de zomer gaan starten met de opnames. De acteurs die in het gezin spelen, keren terug in de film.

Nog even nagenieten van het eerste deel? Je bekijkt de trailer van De Tatta’s hier: