Bel je vriendinnen en plan je filmavond alvast in! Netflix heeft namelijk heel wat bioscoopfilms aan hun collectie toegevoegd. Komedie, horror en romantiek, voor iedereen zit er wat tussen. Dus pak alvast je popcorn erbij terwijl wij alle films voor je op een rijtje zetten!

films netflix

Ted

Zoals je waarschijnlijk al kon raden door de afbeelding hierboven, staat Ted nu ook eindelijk op Netflix. Deze film uit 2012 is of echt precies je humor of je vindt het helemaal verschrikkelijk. Ted de teddybeer ziet er namelijk heel schattig uit, maar dat is hij absoluut niet.

John wenste toen hij een klein was dat Ted tot leven zou komen en die wens kwam uit. Alleen heeft Ted een hele grote mond en doet van alles waar je nu keihard gecanceld voor zou worden. Maar dat is stiekem ook wel wat deze film zo grappig maakt.

The Purge: Election Year

Misschien heb je deze film al wel eerder langs zien komen op TikTok. Er zijn namelijk al drie verschillende Purge films uit gekomen en The Purge: Election Year, is de nieuwste van de drie. Veel mensen zeggen dat ze al hadden moeten stoppen na de eerste film, maar omdat de bioscoop omzet zo goed was gingen ze gewoon door.

Het is een super spannende horrorfilm waarin misdaad een keer per jaar voor 12 uur is toegestaan. Voor iedereen die de eerste twee films als heeft gezien is het dus goed nieuws dat deze film op Netflix staat en voor alle horror fans die deze nog niet hebben gezien is dit er zeker een voor op je lijst.

Pitch Perfect marathon

Ben je niet zo van de horror en ben je meer op zoek naar echt een typische meiden film? Dan is een Pitch Perfect film echt precies wat je nodig hebt. De film zit vol met muziek, drama, humor en het is echt de perfecte feel good movie. En goed nieuws, Netflix heeft ze alle drie tegelijk online gezet, zo kan je er gelijk een film marathon van maken!

Van Netflix verwijderd

Als je nu toch al bezig bent met het organiseren van je film avondje kan je misschien een aantal andere films ook nog toevoegen aan de lijst. Netflix gaat namelijk aan het eind van deze maand een aantal titels weer er vanaf halen. Dus als je een aantal van die films of series nog op je lijst heb staan is nu het moment om ze te kijken voordat het te laat is!