Er gaat weinig boven moedermelk voor pasgeboren baby’s maar soms zit dat er, om wat voor reden dan ook, gewoon niet in. Wat je in ieder geval wél wilt, is dat jouw baby alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Biostime bedacht daar een innovatieve oplossing voor: gezonde en biologische flesvoeding.

biostime flesvoedingProduct van het jaar 2020

De biologische flesvoeding van Biostime is nu al verkozen tot ‘Product van het Jaar 2020’ in de categorie babyvoeding en kwam niet voor niets als beste uit de bus in deze categorie. In andere landen bleek het al een groot succes en veel ouders zijn enthousiast over de biologische babymelk. Biostime flesvoeding is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, zodat jouw kindje geen tekorten oploopt.

De nieuwkomer in de categorie babyvoeding stelt hoge eisen aan de productie van de babymelk. Zo is de biologische melk afkomstig van 27 geselecteerde biologische boerderijen in Normandië. Daar worden uitsluitend noodzakelijke voedingsstoffen aan toegevoegd, zoals vitamines, DHA, FOS vezels en omega-3 DHA. Onnodige toevoegingen worden als vanzelfsprekend weggelaten. Wat je er zeker niet in vindt, is bijvoorbeeld palmolie.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Biostime Nutrition Australia (@biostimeau) op

Biostime: nu ook verkrijgbaar in Nederland

Biostime is de veilige en gezonde keuze waar veel ouders naar op zoek zijn. Niet voor niets is de biologische opvolgmelk geliefd bij beroemde ouders die een bewuste levensstijl nastreven, waaronder Chris Hemsworth en Miranda Kerr.

Goed nieuws: want de biologische opvolgmelk van Biostime is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Naast losse producten kan ook gekozen worden voor een abonnement. Het voordeel hiervan? Meer gemak, minder zorgen. Want er komt al genoeg kijken bij het kersverse ouderschap.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Biostime Nutrition Australia (@biostimeau) op