Harry Styles is niet alleen volgens heel veel fans de knapste en beste zanger op aarde, maar is ook (feitelijk) de rijkste beroemdheid onder de 30 jaar in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. En we kunnen je vertellen, zijn vermogen is echt Watermelon Sugar High.

Vermogen Harry Styles
Bron: YouTube

One Direction-era

We kunnen wel voor elke meid spreken dat we allemaal gek waren op One Direction. De uitgebreide tours, waanzinnige hoeveelheden merch en recordbrekende albums. Je kan je voorstellen dat Harry daar een hoop geld aan heeft verdient. Maar hij was natuurlijk niet alleen, want dat salaris moest hij met zijn (voormalige) bandleden Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne en Louis Tomlinson delen. Logisch!

Maarre, toch verdiende de groep zoveel geld dat Harry gemakkelijk miljonair werd. Volgens de RIAA heeft One Direction voor 13,5 miljoen dollar verkocht aan digitale singles. Maar daar hebben ze niet hun meeste poen uitgehaald.

Tours en merch

Hun meeste geld hebben ze te danken aan de merchandise en tours. De Take Me Home-tour bracht bijvoorbeeld 114 miljoen dollar op, en de On the Road Again-tour 208 miljoen dollar. Prullenbakjes, schriften of zelfs wc papier? Je kon het allemaal kopen met de One Direction-hoofden. De merch bracht dus ook een hoop geld op.

De samenwerkingen met bedrijven brachten natuurlijk ook heel wat geld op. De bandleden waren het gezicht van merken als Toyota, Pepsi en Macy’s. Maar het meest opvallende is de langdurige samenwerking tussen Harry en Gucci. Amazing! Oh ja, en we mogen de films van One Direction niet vergeten! This Is Us (niet te verwarren met de show) verdiende alleen al op de openingsdag een kleine 8,9 miljoen dollar.

En nu zijn solo-carrière

Afgezien van al zijn One Direction-verdiensten, heeft Harry zelf ook heel wat geld verdiend. Zijn eerste tour als soloartiest bracht al 62 miljoen dollar op en zijn meer recente ‘Love on Tour’-shows bracht een mooie 94,7 miljoen dollar op met 719.000 verkochte tickets. Laten we niet vergeten dat Harry een rol had in de film Dunkirk, met een wereldwijde opbrengst van 527 miljoen dollar. En dat hij voor zijn rol in Don’t Worry Darling ook een leuk bedrag heeft gekregen: 2,5 miljoen dollar. Zo veel cijfers, en we zijn nog lang niet klaar!

Alsof hij niet genoeg geld heeft, is Harry ook begonnen met zijn eigen merk Pleasing. Het is onduidelijk hoeveel hij aan het merk verdient, maar het zal vast een prima zakcentje opleveren.

Huizen

De zanger moet natuurlijk ook een huis hebben, zou je denken. Huis? Huizen! Harry heeft wat geld in onroerend goed in LA. Een huis dat hij in mei 2017 op de markt heeft gebracht voor 8,45 miljoen dollar, een appartement in NYC dat hem 8,7 miljoen dollar heeft opgeleverd, en drie huizen in Londen die 3,8 en 4.175 miljoen pond waard zijn…

Dus, wat is zijn vermogen?

We zijn er een beetje stil van, van als deze bedragen. Volgens Celebrity Net Worth zou zijn vermogen dan ook 100 miljoen dollar zijn. Watermelon Sugar High!