We hebben een voorliefde voor Reddit – vooral als je je even verveelt. Je weet wel, de sociale nieuwswebsite waar je zo goed als álles op kan vinden van handige tips tot bizarre onderzoeken. Onlangs heeft iemand de volgende vraag op de site geplaatst en ja, een aantal van de antwoorden waren schrokkend doch hilarisch: wat verzwijg jij van de man in jouw leven omdat je denkt dat hij het niet aan kan? 

vrouwen verzwijgen mannen FEM FEM

Wat vrouwen verzwijgen

In totaal waren er 1,800 reacties op de post. Sommige reacties waren hartverscheurend, andere geinig maar ook een hoop schokkende antwoorden. We hebben voor jullie een aantal van de meest bizarre en lachwekkende antwoorden verzameld.

‘Ik was mijn beha’s niet regelmatig.’

Afijn, niet per se zéér shocking, we denken namelijk dat dit bij heel veel vrouwen herkenbaar is maar of mannen dit daadwerkelijk weten? Nou, nee. Één dame vertelde zelfs dat ze een keer was betrapt door haar vriend toen ze haar beha aan het ruiken was om te kijken of het nog wel oké rook om aan te trekken. Dat, dat is dan wel weer behoorlijk awkward.

‘Hoeveel haar ik daadwerkelijk heb. Ik weet dat lichaamshaar normaal is maar ik kan gewoon echt niet au naturelle gaan. Ik moet zelfs mijn tenen scheren.’ 

Gladde benen, gladde oksels, het scheren van je bikinilijn – vooral aan het begin van een relatie zorg je altijd dat dit allemaal zo glad mogelijk is voordat je met je boy afspreekt. Vaak hebben mannen niet eens door hoe veel werk er in zit en dat sommige vrouwen nou eenmaan veel meer haar hebben dan anderen dus ja, ook het scheren van je tenen kan wel eens voorkomen.

‘Eerlijk? Hoe hard ik een scheet kan laten. Mannen zijn er niks bij.’ 

Nou, dat dus.

En dan nu, wellicht wel het meest bizarre antwoord van ze allemaal:

”S avonds plas ik altijd in een bekertje en ’s ochtends giet ik het in de gootsteen in plaats van dat ik gewoon naar de wc ga omdat ik bang ben om hem wakker te maken als ik doortrek.’ 

Alright, we snappen heus dat het spannend is wanneer je aan het begin samen slaapt maar dit is toch echt wel a step too far. En stel je voor dat hij er dan achterkomt, dát is pas erg.

Lees ook: dingen die mannen doen waar wij niks van af weten.