Heb je het de vorige keer gemist? Gelukkig stunt Ryanair vaker met haar prijzen en dus ook weer vandaag. Het is alweer de derde dag van Black Friday en dat betekent vliegreizen voor een spotgoedkope prijs. Deze wil je niet missen!

ryanair-black-friday-korting-femfem

Nieuwe nagellak of een reisje naar Barcelona?

Wat een rare vergelijking denk je misschien, maar dat is dus echt de overweging die je kunt maken. Er zijn namelijk vandaag reisjes naar verschillende steden zoals Barcelona of Pisa in de aanbieding en een vliegticket kost je nog geen tientje! Die nieuwe nagellak kan nog wel even wachten toch?

De hele week lang

Heb je vandaag om de een of andere reden absoluut geen tijd om een van deze reisjes te boeken? Niet getreurd, want tot en met vrijdag 24 november komt Ryanair met heel veel kortingen. Als je voor donderdag 23 november een reisje boekt tussen 1 en 31 december 2017, kun je van deze enorme kortingen van vandaag profiteren. Hoe lekker zou het zijn om nu te beslissen dat je even je kerstinkopen in Londen gaat doen? En dat voor maar €12,99. Verder kun je ook kiezen om te gaan dansen op Ibiza voor €21,99, cultuursnuiven in Rome voor €16,66 of nog even de laatste zonnestraaltjes meepikken in Lanzarote voor €21,99. Ja, hier krijgen wij het warm van. Kijk voor alle aanbiedingen even op de website. 

Korting korting korting

Naast deze kortingen op de vliegreizen, krijg je van Ryanair ook nog eens 50% korting op autoverhuur. Zo wordt je tripje helemaal een koopje en kun je er tegelijkertijd alles uithalen! En als je een beetje een speurneus bent, kun je de auto zelfs gratis meekrijgen. Want als je hem ergens goedkoper tegenkomt, is dit namelijk mogelijk. Bovendien krijg je ook nog eens 20% korting op een koffer van 20 kilo. Wat houden wij Nederlanders toch van korting.

Kies je voor Dublin? Dan hebben we alvast de leukste dingen om te doen in deze stad voor je op een rijtje gezet.