Celebs zijn het zat dat fotografen soms iets te ver gaan. Ze staan dagenlang voor de deur of achtervolgen deze bekende mensen overal. Natuurlijk hoort het bij het leven van een bekend persoon, maar wij snappen ook wel dat de celebrity’s soms hun privacy willen. Ook Blake Lively is het zat om steeds mannen rondom haar huis te hebben, dus neemt ze het heft in eigen handen.

Bron: @blakelively

Baby belly

Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten een vierde kindje. Blake maakte dit bekend op de rode loper van de 10th Annual Forbes Power Women’s Summit. Sindsdien doet de roddelpers er alles aan om een foto van Blake’s buik te maken. Het gaat zo ver dat ze al dagen voor haar deur staan om een foto te kunnen krijgen. Blake is het helemaal zat en besluit zelf actie te ondernemen.

Ze uit hoe zij zich voelt op Instagram en post zelf een reeks foto’s van haar buik. ”Hier zijn foto’s van mij zwanger in real-life, zodat de elf mannen die buiten mijn huis staan om een glimp op te vangen, mij met rust laten. Jullie maken mij en mijn kinderen bang”, zet Blake in haar caption. Ze plaatst allemaal foto’s van haar en haar buikje, met ook vrienden en familie erbij, zoals Taylor Swift en haar zus Robyn. Blake bedankt iedereen voor alle liefde en respect die naar haar wordt getoond, en ook de mensen die alle accounts ontvolgen die foto’s van kinderen delen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Blake Lively (@blakelively) 

Power koppel

Blake en Ryan zijn dit jaar al tien jaar getrouwd, en dat wordt ook beloond met een nieuwe babyDe twee ontmoetten elkaar op de set van Green Lantern en werden toen eerst goede vrienden. Je weet wat ze zeggen: vriendschap is de beste basis voor een goede relatie. Ryan zei ooit in een interview: ”We waren eerst goede vrienden, en dat lijkt mij de beste start van een relatie. Verliefd zijn is enig, maar vind je elkaar ook echt aardig? Dat moet je je wel afvragen. Ik heb geluk dat ik iemand heb gevonden met wie ik kan groeien, Van wie ik kan leren. Iemand die echt mijn buddy is.” Zo schattig, een relatie net als die van Blake en Ryan gunnen wij iedereen.