De zwangerschapsaankondiging is niet officieel, maar het was gisteren heel duidelijk hoe Blake Lively op de rode loper van de 10th Annual Forbes Power Women’s Summit haar babybelly showde. 

Bron: vancityreynolds

Surprise!

Een gezinsuitbreiding voor ons all-time-favorite koppel! Gisteren droeg de actrice op de rode loper een prachtige mini-jurk die haar groeiende babybuik onthulde en bevestigde dat zij en Ryan Reynolds hun vierde kind verwachten. Zo, dat is pas een goede aankondiging. Een niemand die dit zag aankomen. Want in een recente bikinifoto van Blake, was er nog geen babybuik te zien.

@enews #BlakeLively and #RyanReynolds ♬ som original – leh 💋 (Taylor’s Version)

Blake Lively zei eerder al dat zij en haar man een groot gezin willen. “Ik ben een van vijf kinderen, mijn man is een van vier, dus we zijn officieel fokkers. Je kunt naar onze website gaan en we zullen je een aantal van onze kinderen geven”, grapte de actrice. En wij vinden het niet erg, want we genieten elke keer weer wanneer de tortelduifjes in verwachting zijn!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 Ons favoriete celebritykoppel

Dit jaar zijn Blake en Ryan alweer 10 jaar lang getrouwd. Ze hebben elkaar in 2010 leren kennen op de set de film Green Lantern. “We waren eerst goede vrienden, en dat lijkt me de beste start van een relatie. Verliefd zijn is enig, maar vind je elkaar ook echt aardig? Dat moet je je wel afvragen. Ik heb geluk dat ik iemand heb gevonden met wie ik kan groeien, van wie ik kan leren. Iemand die echt een buddy is”, vertelde Ryan in een interview. Zo schattig!

Maar dit is niet de enige reden waarom we allemaal smullen van hun huwelijk. Die twee zijn ook zo gek als een deur. Check even deze grappige captions.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Bron: @blakelively