Guys, wij van FEM FEM hebben iets geweldigs gevonden. Bleached brows zonder het ook echt te bleken. Dit is perfect voor de dames die dit al forever wouden proberen, maar het nog steeds niet durven. Gelukkig kan je dit uittesten zonder dat het permanent blijft. Het wordt nog mooier: alle producten die je nodig hebt, heb je waarschijnlijk al in huis liggen. So honey, leg alles neer en zie stap-voor-stap hoe je dit zonder enige stress kan uittesten.

Bron: Pinterest

Easy peasy

Je zal versteld staan om hoe makkelijk dit eigenlijk is. De bleached brow look zorgt voor een open uitstraling en een zachte look. Je maakt echt een bepaald statement met deze wenkbrauwen and we love it. Daarnaast is het ook nog eens een makkie om de wenkbrauwen te creëren. Je hebt niet veel nodig en hebt het binnen no time voor elkaar gekregen. Het weghalen van de wenkbrauwen heb je ook binnen 20 seconden gedaan. Oke, this is how you do it. 

How to do it

Om de bleached brows te kunnen creëren heb je maar 4 dingen nodig:

  1. Wenkbrauw borstel
  2. Concealer ( het liefst 2 verschillende kleuren)
  3. Wattenstaafje
  4. Blending kwast

Benieuwd hoe je je wenbrauwen een bleached look geeft? TikTokker @rowisingh laat je in een duidelijke video zien hoe het werkt:

@rowisingh Replying to @jwizzle this is how i “bleach” my brows! #bleachedbrows ♬ I’M THAT GIRL – Beyoncé

What a bold look. Wij van FEM FEM zijn verliefd op deze look, en wij denken jij ook na vandaag. Dit is de beste manier om te kijken of je een comfortabel gevoel hebt met deze wenkbrauwen. Just know dat alles wat jij mooi vindt ook werkelijk mooi is. Het maakt niet uit wat andere mensen ervan vinden. Jij vindt het mooi en dat is het enige wat telt. Dus wacht niet langer en probeer het uit. Let’s go!