Net toen we gewend waren aan de relatie tussen Chrishell Stause en Jason Oppenheim, kwam er alweer een einde aan deze romanceChrishell vond de liefde al gauw bij rapper G-Flip en nu lijkt ook Jason weer in love. De Selling Sunset-makelaar heeft namelijk een bloedmooie dame aan de haak geslagen.

Jason Oppenheim

Jason en Marie-Lou

Jason en Chrishell leken tijdens Selling Sunset meant to be. De vonken tussen de twee spatten van het scherm en er werd zelfs al over een eventuele kinderwens gesproken. Dit bleek uiteindelijk ook het breekpunt tussen de twee, aangezien alleen Chrishell een sterke kinderwens heeft. Jason was hier nog niet klaar voor, maar gunde Chrishell naar eigen zeggen de wereld. De twee gingen op een goede manier uit elkaar – en zijn nu dus allebei weer happily in love. 

Jason vond zijn nieuwe vlam Marie-Lou volgens insiders op het Griekse eiland Mykonos. Bronnen beweren dat de twee het erg gezellig hebben met elkaar, maar niet zeker weten of het écht iets serieus gaat worden.

Wie is Marie-Lou?

De vrouw die het hart van Jason heeft veroverd, is Marie-Lou Nurk. Als we een kijkje op haar Instagram nemen, zien we dat Marie-Lou een topmodel is. De beauty heeft dit in haar Insta-bio staan en deelt regelmatig de meest prachtige kiekjes van fotoshoots. Ook lezen we dat het topmodel in Parijs woont, dus we zijn benieuwd of Jason en Marie-Lou een long distance relationship kunnen overleven.

Hoe dan ook: Marie-Lou is bloedmooi en past wat ons betreft prima in het Selling Sunset-plaatje. Maarre, we deze nieuwe vlam van Jason ook in het nieuwe seizoen van de Netflix-hit terugzien?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marie-lou Nurk (@mariejuo)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marie-lou Nurk (@mariejuo)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marie-lou Nurk (@mariejuo)