Het zonnetje heeft onze huid een kleurtje gegeven en onze blonde lokken zijn (nog) een tintje lichter geworden. Natuurlijke highlights komen tevoorschijn. Maar helaas staat de herfst alweer op de stoep en dan hebben we de neiging om ons haar donkerder te verven. Maar dat is nergens voor nodig, laat je lichte lokken ook in de herfst stralen. Wij laten je de mooiste blonde (en blond geverfde) natuurlijke looks voor de herfst zien en vertellen je hoe je jouw lokken het best kunt verzorgen door middel van een verzorgende shampoo, conditioner en masker. De Zilver Care lijn van Andrélon is perfect om de volgende looks te creëren én te behouden.

Asblond met lowlights

Asblond als haartrend blijft nog wel even. Deze lichtblonde kleur met grijstinten is niet alleen geschikt voor de warme zomerdagen, maar juist ook voor de herfst. Door er lowlights aan toe te voegen, krijg je een mooie overgang van tinten. De grijstinten en lowlights zorgen ervoor dat jouw blonde lokken klaar zijn voor de herfst. Verzorg je haar goed met een voedende shampoo, conditioner en masker, om een gele gloed te voorkomen.

asblond-blonde-looks-andrelon-femfem andrelon-asblond-blonde-looks-femfem asblond-andrelon-blonde-looks-femfem
Foto’s: Hair by Chrissy en Happily Grey

Grijs

Grijs is het nieuwe blond. Dat was het natuurlijk al een tijdje, maar ook in de herfst blijven de grijze lokken een trend. Het verschil tussen de zomer en de herfst is dat het in de herfst iets donkerder mag zijn. In de zomer was het wit- en lichtgrijs een trend, voor de herfst gaan we naar iets donkerder grijs. Om te voorkomen dat de grijze kleur een gele gloed krijgt, is het belangrijk dat je je lokken goed verzorgd met de juiste producten.

grijs-blonde-looks-femfem grijs-blonde-looks-herfst-femfem blonde-looks-herfst-grijs-femfem
Foto’s: TurnitinsideoutWomenmag en Beauty Editer

Balayage

De ombre zorgde voor een overgang van donker naar licht, maar hierbij is het noodzakelijk je uitgroei goed bij te houden. De balayage is een techniek waarbij de overgang van kleur in je blonde lokken heel natuurlijk verloopt. Balayage is een Frans woord voor ‘veeg’, wat eigenlijk precies weergeeft wat het is. De kleur wordt aan de oppervlakte van je haar toegevoegd, waardoor het vegen lijken en het dus heel natuurlijk oogt. Ook voor deze look is het van belang je lokken goed te verzorgen om een gele gloed te voorkomen.

blonde-looks-andrelon-balayage-femfem balayage-blonde-looks-femfem blonde-looks-balayage-femfem
Foto’s: Treatwell en Style my Day

De beste verzorging

Na die vele zonnestralen en al het zout van de zee is het in de herfst weer tijd om extra voor je blonde lokken te zorgen. Dit geldt voor zowel geverfd haar als voor natuurlijke blondines. De nieuwe lijn, Zilver Care, van Andrélon, heeft alles wat je blonde lokken nodig hebben om er glanzend en gezond uit te zien. De lijn is verrijkt met een blauw-paarse kleurstof, parelextract en keratine. Dit voedt je haar intensief en vermindert de gele gloed, waardoor je niet alleen een mooie frisse kleur krijgt, maar je haar ook nog eens intensief verzorgt en je de trends die hierboven beschreven staan kunt bereiken.

De producten

Andrélon Zilver Care is een verzorgende lijn, geschikt voor alle kleuren (geverfd) blond haar. De shampoo, de conditioner en het masker bevatten allen een blauw/paarse kleur die de gele gloed in blond (geverfd), grijs of wit haar neutraliseert. Je kunt de shampoo het beste 2 tot 5 minuutjes in laten trekken, zodat het product goed zijn werk doet. Wanneer je een asblonde- of grijze kleur wilt behouden (of krijgen) moet je het iets langer in laten trekken. Door de combinatie van deze drie producten van Andrélon Zilver Care worden jouw lokken optimaal verzorgd en zorg jij dat je er de hele herfst stralend en stijlvol bij loopt.

Schermafbeelding 2017-08-24 om 11.24.17
Schermafbeelding 2017-08-24 om 11.24.59
andrelon-zilver-care-blonde-looks-femfem