Love it or hate it: Bloody Mary’s horen bij de zondag. Zie het als kruidnoten en Sinterklaas – ze kunnen niet zonder elkaar. Oké, misschien lichtelijk overdreven maar hoor jij bij Team Yay als het draait om Bloody Mary’s? Dan hebben we een recept waar jij (vooral als het lekker weer is buiten) heel gelukkig van gaat worden.

Bloody Mary ijsjes FEM FEM

Bloody Mary ijsjes

(voor in totaal 10 ijsjes, bereidingstijd 10 minute, 6 uur laten invriezen)

Wat je nodig hebt:

  • 2 cups tomatensap
  • 1/4 cup vodka
  • 2 eetlepels Worcestershiresaus
  • 1 eetlepel augurkensap
  • 2 eetlepels Tabasco
  • 1 limoen
  • 10 selderij stengels

Bereiding:

  1. Gebruik een grote maatbeker en meng de tomatensoep, vodka, Worcestershiresaus, augurkensap, Tabasco en limoensap. Schenk dit daarna over in ijsvormen en voeg als laatste een selderij stengel in alle vormpjes.
  2. Laat dit daarna zes uur invriezen.
  3. Haal ze na zes uur uit de vriezen laat een klein beetje warm water over de ijsvorm heel lopen om ze er uit te kunnen halen en serveer gelijk.

Ook ideaal voor de zondag: Licor 43 Orochata ijsjes. Zie hier het recept.

Fijne zondag!