make up hele dag blijven zitten

Voor alle verschillende huidtypes: déze kleur blush maakt je het knapst

Body & Mind25 apr , 9:16 doorMaud Maarssen
Je kent 't wel: je hebt een dagje op het strand gelegen en ziet er daarna onwijs goed uit. Je hoeft er niks aan te doen en toch heb je een heerlijke, zonnige glow . Helaas is het nog geen strandweer, maar gelukkig komt BE Creative Make Up van ICI PARIS XL met nieuwe blushes die deze look perféct nabootsten, en dat voor ieder huidtype. Hebben wij even geluk.

Laat je huid stralen

We kunnen er niet omheen: blush is weer helemaal trendy. Snappen wij wel. Het is de pérfecte finishing touch die je huid kan laten stralen en er weer helemaal gezond uit doen zien, en dat alles met maar één sweep . Maar, er zijn nogal veel verschillende soorten blush - om nog maar niet te spreken over de verschillende manieren van aanbrengen. Het vinden van de mooiste en fijnste kan dus een uitdaging zijn. Perzikkleuren, verschillende tinten roze, koraalkleuren of rood: er is oneindig veel keuze. Daarom tippen we je een hele fijne. BE Creative Make Up, een van de merken created by ICI PARIS XL, komt namelijk met een nieuwe collectie: Radiant Rose Summer.

Radiant Rose blush

De Radiant Rose Spring Summer collectie van BE Creative Make Up ademt zomer. De fleurige kleuren zijn perfect voor de mooie zonnige dagen die er - hopelijk zo snel mogelijk - aankomen. Onze tip is de nieuwste liquid blush van BE Creative Make Up . Deze heeft namelijk een zeer gepigmenteerde formule die je wangen een natuurlijke en gezonde blos zullen geven, zonder dat je veel van het product nodig hebt. De blush komt in drie verschillende kleuren, voor alle verschillende huidtinten: Rose Garden, Peony Perfection en Coral Crush.

Welke blush voor welke huidtint?

Heb je een hele lichte huid, die snel verbrandt als je in de zon bent en - helaas, helaas - niet zo snel bruin wordt? Dan is het mooi om een blush te gebruiken met een koele of neutrale tint. Ga voor de Rose Garden of de Coral Crush en blijf weg van kleuren die te warm zijn, een dieprode blush laat je huid er namelijk juist dof uitzien. En dat is nu precies wat je níet wil.
Je hebt een medium tot neutrale huidtint. Nou, jij hebt geluk. Eigenlijk zijn alle kleuren mooi op jouw wangen. Ook bij de liquid blushes van BE Creative Make Up, created by ICI Paris XL, kan je dus kiezen voor degene die je het allermooist vindt. Jij kan toch alles hebben.
Heb je een olijfkleurige huid? Kies dan voor een blush die je huid complimenteert, zoals een perzikkleur. Coral Crush zal je dus beeldig staan.
Heb je een wat donkerdere huid? Dan staan blushes met een warme ondertoon het best. Een uitgesproken kleur zal jouw huid laten stralen en geeft een fantastische glow . Peony Perfection zal je dus prachtig staan.

Finishing touch

Om je look helemaal af te maken kun je nog een product gebruiken uit de nieuwe collectie: de Scandalous Lashes mascara . De mascara creëert een indrukwekkend volume, een uitdagende lengte en een prachtige krul. Precies wat we willen. Nou, laat die zomer maar komen.
Enthousiast geworden? Bekijk de website van ICI PARIS XL voor de gehele Radiant Rose collectie en meer informatie.
In samenwerking met ICI Paris XL.