schermafbeelding 2023 02 06 om 154209

TikTokker Emma valt bijna 70 kg af en deelt alles over haar bizarre transformatie

Body & Mind26 jul 2023, 15:41 doorRomy Nouwen
Afvallen: we hebben het allemaal wel eens geprobeerd. Toch slagen we niet altijd allemaal, want zo gemakkelijk is het nou eenmaal niet. Je zal je mindset moeten aanpassen en ook is de juiste motivatie hebben een must . TikTokker Emma had de juiste mindset én motivatie en wist het voor elkaar te krijgen om de afgelopen jaren maar liefst 70 kilogram af te vallen. Op TikTok deelt ze nu haar verhaal over haar bizarre transformatie.

TikTokker Emma ondergaat bizarre transformatie

Afvallen is geen gemakkelijke opgave, maar het lukte TikTokker Emma toch wel. En dat op een hele natuurlijke manier. Ze deelt op TikTok hoe ze haar proces heeft ervaren en wat het afvallen met haar gedaan heeft. Ze viel maar liefst 70 kilogram af en gaat tegenwoordig als een totaal ander mens door het leven. Een megagoede prestatie.
De reacties op de TikTok-videos zijn ook lovend. Emma ging inmiddels als meerdere keren compleet viral, waardoor veel mensen haar bijzondere resultaten te zien kregen. Zo krijgt Emma prachtige complimenten als " Sis you look stunning and healthy " , maar ook opmerkingen als " This just gave me 10x more motivation. "

Verhaal op TikTok

Steeds meer mensen besluiten hun bijzondere verhalen te delen op TikTok. Zo ook Emma, die dus een behoorlijk bizarre transformatie heeft doorgemaakt. Ze besloot haar verhaal te delen op het platform om zo mensen haar verhaal te vertellen misschien andere mensen te motiveren. Zo laat ze uiteraard haar mega bijzondere resultaten zien, maar daar blijft het niet bij. Ze brengt ook verschillende onderwerpen die hierbij komen kijken aan het licht om zo het taboe te doorbreken.
We zien op TikTok meerdere video's voorbij komen, waarin ze foto's van vroeger vergelijkt met foto's van nu. Ook vertelt ze over vervelende dingen waar ze tegenaan liep toen ze nog niet zo veel was afgevallen. Daarnaast geeft ze haar volgers op TikTok de beste tips en tricks door te vertellen hoe zij bepaalde dingen heeft aangepakt in haar proces. Kortom: ze laat zien wat ze bereikt heeft, zowel fysiek als mentaal én hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen.