untitled 2023 05 08t230353454

Scheermesjes van Etos lijken precies op viral Instagram-scheermesjes

Body & Mind29 mei 2023, 16:45 doorAurora Ferrari
Scheren: iets wat we vrijwel allemaal doen. Het is dan belangrijk om een goed scheermesje daarvoor te hebben. Tegenwoordig gaan de Estrid-mesjes als warme broodjes over de toonbank, maar op TikTok gaat er nu de dupe van he-le-maal viraal.
untitled 2023 05 08t230353454
Bron: Pexels

Het juiste scheermesje

Scheren: het hoeft natuurlijk niet, maar het is voor veel mensen lekker om een aantal plekjes kaal te hebben. Daarom is het gebruiken van een juist scheermesje, megabelangrijk. Heb je een gevoelige huid? Dan heb je daar een speciaal scheermesje voor nodig. Heb je een ander kwaaltje waar je rekening mee moet houden? Dan heb je daar ook weer een ander mesje voor nodig. Het is lastig, en inderdaad, we hebben het ook hartstikke zwaar.
Misschien heb je daar al een keertje over gehoord, maar de Estrid-mesjes zijn tegenwoordig helemaal hot. Het is een bedrijf dat werkt met abonnementen, maar de mesjes zelf blijken supergoed te zijn! Tenminste, als we Instagram en TikTok mogen geloven. Allemaal leuk en aardig, maar deze kun je alleen maar online kopen en zijn ook wel aan de wat prijzigere kant. Gelukkig bestaat er tegenwoordig overal een dupe van...

Estrid scheermesjes dupe

Het zal weer eens niet, maar Etos heeft ons weer eens gered. Stop je abonnement én ren zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde Etos bij jou in de buurt. Daar hebben ze namelijk van hun eigen merk de dupe van deze Estrid-mesjes. En ja hoor, ze zijn exact hetzelfde. Echt waar, net twee druppels water.
De mesjes van de Etos kun je herkennen aan een roze doosje met daarin in totaal vier mesjes. Ideaal, dus! Voor 7,35 euro heb jij ze in huis liggen. Goedkoop, fijn én ook nog eens een dupe van dure en goede scheermesjes. Spoiler: koop ze snel voordat het binnen no-time (zoals altijd) uitverkocht is.