juni

Geluk, verdriet of groei: dit is jouw maandhoroscoop van juni

Body & Mind03 jun , 10:02 doorMaud Maarssen
Benieuwd naar wat de maand juni voor jou in petto heeft? Met de zomer in aantocht biedt juni talloze nieuwe avonturen. Geluksplaneet Jupiter heeft zich verplaatst naar het communicatieteken Tweelingen, wat voor extra opschudding zorgt deze maand. Benieuwd wat jou te wachten staat deze maand?

Ram

Met Jupiter in je communicatieve zone merk je dat je interesse in communicatievaardigheden groeit. Deze maand leer je veel over hoe je beter kunt luisteren en spreken. Misschien stuit je wel op een geweldig boek of krijg je een gouden tip van iemand in je omgeving. Verwacht een groeispurt die je helpt je doelen sneller te bereiken.

Stier

Jupiter staat deze maand in je talentenzone. Dit doet je beseffen dat je een veel betere schrijver, spreker of coach bent dan je dacht. Is dat even een meevaller. Misschien krijg je complimenten of ontdek je een oude tekst van jezelf die van hoge kwaliteit blijkt te zijn. Dit kan je inspireren om dit talent verder te ontwikkelen, mogelijk zelfs met een cursus of workshop.

Tweelingen

Jupiter staat in jouw teken, dit is de start van een bruisende periode. Je voelt je geïnspireerd om je stijl te vernieuwen en jezelf authentiek te presenteren. Je natuurlijke charme valt op en hiermee inspireer je anderen. Dit is de perfecte maand om je ambities te volgen en jezelf duidelijk te manifesteren in de wereld.

Kreeft

Deze maand zal in het teken staan van zelfreflectie en spirituele verrijking. Jupiter helpt je meer te verbinden met je innerlijke stem en subtiele signalen van het universum op te vangen. Overweeg een retraite of meditatiebijeenkomst om je spiritueel te verdiepen. Toch iets te veel van het goede? Oude teksten kunnen je ook veel inzichten geven.

Leeuw

Deze maand draait om sociale groei en vriendschappen. Vraag gerust om hulp als je een duwtje in de rug nodig hebt. Jouw natuurlijke charme maakt het makkelijker om wensen in vervulling te laten gaan. Sluit je aan bij een club of organisatie en geniet van de feestjes en netwerkevenementen die op je pad komen.

Maagd

Jupiter geeft je carrière een boost. Dit is het moment om je visie helder en inspirerend over te brengen, bijvoorbeeld door te spreken op conferenties of artikelen te publiceren. Je krijgt meer zichtbaarheid en erkenning, wat je reputatie ten goede komt. Overweeg een cursus om je communicatieve vaardigheden verder aan te scherpen. Je gaat als een trein!

Weegschaal

Jupiter stimuleert je reislust, vooral voor korte trips. Deze ervaringen verrijken je begrip van verschillende culturen en levensfilosofieën. Als reizen niet mogelijk is, biedt Jupiter ook kansen voor intellectuele groei, zoals het volgen van een cursus filosofie of een nieuwe taal.

Schorpioen

Jupiter opent de deur naar diepgaande gesprekken en heling. Dit is een tijd voor psychologische groei en het verwerken van oude trauma's. Sta open voor therapie om je innerlijke wereld te verkennen. Je relaties worden intenser en eerlijker, wat bijdraagt aan je persoonlijke groei.

Boogschutter

Met Jupiter in Tweelingen ligt de nadruk op één-op-één-relaties. Je ervaart groei en geluk in zowel zakelijke als intieme contacten. Let op dat je niet te veel van anderen verwacht en probeer een balans te vinden tussen geven en nemen. Dit is een uitstekende maand om te groeien door de liefde.

Steenbok

Juni geeft je werk en gezondheid een flinke oppepper. Nieuwe inzichten helpen je gezondheidskwesties op te lossen. Misschien ontmoet je iemand die je inspireert om beter voor jezelf te zorgen. Je krijgt meer erkenning voor je inspanningen op het werk en leert effectiever om te gaan met informatiestromen.

Waterman

Juni wordt een maand vol levensvreugde. Creatieve expressie en plezier staan centraal. Je voelt je aangetrokken tot artistieke activiteiten en wilt je talenten met anderen delen. Dit is ook een goede tijd om de band met kinderen te versterken en samen van het leven te genieten.

Vissen

Juni brengt fijne ervaringen in je thuis- en familiezaken. Dit komt door planeet Jupiter. Misschien ontdek je een nieuwe woonplek of versterk je de band met je familie. Contact met buren en de buurt voelt prettig en veilig. Op emotioneel niveau ervaar je een diepere band met je naasten, en dan vooral met je moeder.