ontwerp zonder titel

Musthave: dit geurtje van Action gaat viral op TikTok

Body & Mind12 feb 2023, 15:35 doorShudrien Leona
Op zoek naar een goedkoop geurtje voor in je tas? We got you . Op TikTok gaat er een geurtje rond van Action. Misschien denk je nu: wat moet ik met een geurtje van Action? Wij vertellen je waarom.
ontwerp zonder titel
Bron: Pinterest

Action parfum

TikTokker @cocochanou post een filmpje over parfums uit de Action die dupes blijken te zijn. Ze vertelt dat ze een tijdje geleden een parfum had gepost, maar TikTok die verwijderd heeft. Het ging om een dupe van Giorgio Armani Si. Deze TikTok ging viral en binnen de kortste keren was de parfum uitverkocht. Maar guys, deze geur moet je hebben.
Nu is @cocochanou even goed met haar neus gaan speuren en heeft ze meerdere dupes gevonden uit de Action. Tip: als je een van de parfums wilt bemachtigen is het slim om zo snel mogelijk naar de Action te gaan.

Regelmatig sprayen

Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat de geurtjes na een tijdje vervagen. Dit is echt een parfum die je regelmatig op moet sprayen. De dupes zijn dus perfect om mee te nemen in je tas. Okay, let's get back to @cocochanou. De TikTokker heeft meerdere dupes gevonden en wij zijn heel benieuwd welke dat zijn.

Meerdere dupes

Eerder waren het de parfums van Zara die viral gingen. Net al Action heeft Zara ook verschillende dupes die heerlijk ruiken. Bij de geuren van Zara vervaagd de geur ook na een tijdje, maar niet zo snel als die van de Action. Op TikTok gaan er tig filmpjes rond van de Zara-parfums , dus wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.