imke roose aangekomen

Zien: EOTB's Imke is 14 kilo aangekomen en deelt eerlijke foto

Body & Mind08 mrt 2022, 15:15 doorChristel van den Berg
Imke Roose kennen we allemaal van haar spraakmakende deelname aan het programma Ex on the Beach: Double Dutch. Hoewel de blondine altijd super confident over kwam, had Imke ook zo haar onzekerheden. Op Instagram doet ze haar verhaal.
imke roose aangekomen
Instagram @imke_roose
Imke Roose kennen we allemaal uit seizoen 7 van Ex on the Beach: Double Dutch, als eerste ex die uit het water kwam gelopen. In het verleden heeft ze een relatie gehad met Keanu, maar kwam terug voor wraak. Imke gooide dan ook een cocktail recht in het gezicht van haar ex Keanu. We zijn Imke allemaal nog steeds niet vergeten...

Imke kwam 14 kilo aan

Ondanks dat Imke er altijd super zelfverzekerd op ons over kwam, heeft ze ook haar eigen struggles. Op Instagram post ze een foto met de volgede tekst: “In één jaar tijd ben ik 14 kilo verdikt door een aandoening aan mijn schildklier… nooit heb ik er wat van gezegd, tot nu.”
Imke doet op Instagram voor het eerst haar verhaal over haar aandoening. Ze zegt dat er achter elk persoon een verhaal verschuilt, en dat ze vroeger erg onzeker is geweest over haar gewicht. Ze vond zichzelf dik, en toen kwam er nog eens 14 kilo bij door haar aandoening. Dit was natuurlijk heel lastig voor haar.

Positieve kant

Gelukkig kijkt Imke nu op een heel andere manier naar de situatie: "er is nu 14 kilo meer Imke om leuk te vinden." Ze wil met haar verhaal vertellen dat er aan elk negatief verhaal, ook een positieve kant zit. No rain no rainbow, right? We zijn het helemaal met Imke eens. Uiteindelijk gaat het allemaal om de juiste mindset.
Even serieus, 14 kilo meer of minder, Imke ziet er prachtig uit. We vinden haar zelfs nog mega slank?!