ontwerp zonder titel 31

Zelfverzekerdheid: Jill Goede openhartig over haar cosmetische ingreep

Body & Mind14 aug 2023, 10:01 doorIsabelle Bijman
Het is niet onopgemerkt gebleven hoe Jill Goede, eerder al bekend als Big Brother -winnares en deelneemster in Echte Meisjes in de Jungle , haar leven heeft getransformeerd door een indrukwekkend gewichtsverlies. Haar nieuwe look straalt zelfvertrouwen uit, maar soms kunnen transformaties ook onverwachte gevolgen met zich meebrengen.
ontwerp zonder titel 31
Bron: @jillgoede_

Jill Goede haar transformatie

Jill haar gewichtsverlies van 15 kilo heeft niet alleen voor haar positieve gevolgen gehad, haar boobies verdwenen door het afvallen namelijk als sneeuw voor de zon. Ze deelde eerlijk met haar volgers op Instagram dat dit haar onzeker maakte. In een openhartig bericht vertelde ze hoe haar vriendinnen hun vorm hadden verloren en zich als een "zak slappe friet" gedroegen. Hoewel niemand anders misschien het verschil zag, voelde Jill zich niet langer op haar gemak in haar eigen lichaam.

Openhartig

De weg naar haar uiteindelijke besluit was geen makkelijke. Ze wikte en woog, en annuleerde zelfs op het laatste moment afspraken uit angst voor de mogelijke gevolgen. Verschillende klinieken werden bezocht en overwogen voordat Jill eindelijk de moed vond om de ingreep te ondergaan. Belangrijk om te benadrukken, is dat ze dit voor zichzelf deed. Ze wilde zich weer goed voelen in haar eigen lichaam, los van de verwachtingen van anderen. Haar boodschap aan haar volgers was duidelijk: "Je bent mooi zoals je bent."
Nu, twee weken na de operatie, neemt Jill opnieuw de tijd om haar volgers op de hoogte te brengen van haar stap. Ze erkent dat ze het liefst haar oorspronkelijke boezem had behouden, als dit er nog hetzelfde als anderhalf jaar geleden uit had gezien. Maar na haar gewichtsverlies voelden ze niet langer zichzelf, en ze ondervond er zelfs onzekerheid van.
Haar openhartigheid inspireert anderen om hun eigen onzekerheden te omarmen en keuzes te maken die hen helpen zich goed te voelen in hun eigen lichaam. Met haar stap naar een vergroting heeft Jill niet alleen fysiek iets veranderd, maar heeft ze ook een boodschap van zelfacceptatie uitgedragen en wij kunnen niet anders dan dit supporten!