untitled 87

Lidl verkoopt parfum die precies hetzelfde ruikt als La Vie Est Belle

Body & Mind15 mei , 15:43 doorAurora Ferrari
Geurtjes hier, geurtjes daar: we kunnen er niet genoeg van hebben. En vooral van de dupes, zijn wij gigantische fans. Je geeft toch veel liever een tientje uit dan negentig euro voor zo'n stom geurtje. Als het maar lekker ruikt! De Lidl heeft ons dat met een andere dupe geblessed : La Vie Est Belle. Oh my!

Parfum dupes

Wil je lekker ruiken, maar niet veel betalen? Gelukkig zijn parfum dupes tegenwoordig helemaal in. Een dupe is een goedkoper (namaak)product als alternatief voor bepaalde merkproducten. Zo zijn de Zara-geurtjes razendpopulair, er zouden namelijk een aantal tussen zitten die exact hetzelfde ruiken als retedure parfums. Deze trend is enorm populair onder jongeren en kan merkhouders veel opleveren.
Enne, het lijkt er op dat Lidl het allang in de gaten had. Zij hebben namelijk een geurtje in de schappen staan, en deze ruikt identiek aan La Vie Est Belle. Spoiler: die van de Lidl is veel en veel goedkoper dan de originele.

La Vie Est Belle dupe

Wanneer je aan La Vie Est Belle denkt, denk je automatisch aan een elegante en feminiene geur. Dit geurtje is in de normale winkels al gauw €90 en dat voor maar 30 ml. Wil je nu het grootste flacon, dan betaal je €155. What?! Duur grapje dus, als dit je favoriet geurtje is.
Maar gelukkig heeft de Lidl een dupe gemaakt en het lijkt identiek op de geur van het originele geurtje. Bij de Lidl heet 'ie Femelle en je kan 'm herkennen aan de witte verpakking met een roze rand. Je zal nu vast ontzettend benieuwd zijn hoeveel je dan voor de dupe uitgeeft. Goed nieuws: meer dan een tientje heb je niet nodig. Femelle is namelijk in Nederland te koop voor maar €6. Oelala!