ontwerp zonder titel 79 33

Louisa Janssen overweegt een dappere operatie na een confrontatie

Body & Mind14 nov 2023, 11:04 doorIsabelle Bijman
Louisa Janssen is onder andere bekend van Echte Meisjes in de Jungle . De opnames van haar tweede deelname zitten er inmiddels op. Maar ze staat nu op het punt een bijzondere stap te zetten in haar voortdurende zoektocht naar zelfacceptatie.
ontwerp zonder titel 79 33
Bron: @louisa.janssen

Louisa Janssen

Louisa was een aantal weken terug nog open over verschillende andere cosmetische ingrepen . Maarre, wat ze nu van plan is, vinden wij mega dapper. Louisa overweegt nu een opmerkelijke operatie om de genderexpressie verder te verfijnen. Enne, dit alles na een recente pijnlijke confrontatie met vooroordelen over haar stem. Afgelopen weekend werd Louisa Janssen onverwachts geconfronteerd met een andere onzekerheid van haar toen een groep jongens haar begon te filmen. Na een tijdje durfden ze de vraag te stellen: "Ben jij een man?"
De vraag van de jongens deed Louisa meer dan verwacht. Het ging namelijk niet over haar vrouwelijke uiterlijk, maar de groep wees op de klank van haar stem. Die ze als 'zwaar' bestempelden. Deze gebeurtenis diende als katalysator voor Louisa om serieus na te denken over een stemoperatie. "Omdat altijd als ik ergens binnenkom en praat, mensen me aankijken alsof ik een monster ben. Ik lig hier soms wel even wakker van..”
Het delen van deze persoonlijke overwegingen op sociale media toont de openhartigheid van Louisa. Ze laat de uitdagingen zien waarmee ze wordt geconfronteerd in haar zoektocht naar zelfacceptatie. Ze benadrukt hoe het constante gevoel van beoordeeld worden haar soms wakker houdt en haar zelfvertrouwen aantast.

Reacties

In de reacties op Louisa's bericht sprong haar goede vriendin Michella Kox onmiddellijk in de bres. Kox benadrukte het belang van zelfliefde en moedigde Louisa aan om trots te zijn op haar identiteit en prestaties. Lief! Hier sluiten wij ons helemaal bij aan.
Terwijl Louisa zich voorbereidt op haar deelname aan het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle in het betoverende Suriname, wordt ze vergezeld door een diverse groep mededeelnemers. Haar persoonlijke reis zal niet alleen entertainment bieden, maar ook een platform zijn om meer bewustzijn te creëren rond de uitdagingen waarmee transgendermensen worden geconfronteerd.
Louisa haar openheid creëert ruimte voor een zinvolle dialoog en draagt bij aan een grotere culturele verschuiving naar begrip. Wij vinden Louisa dan ook absoluut een inspiratiebron op die gebied en wensen haar heel veel liefde toe!