beer of bos

Man of beer? Deze virale vraag wordt veel gesteld en wij leggen je uit waarom

Body & Mind06 jul , 17:00 doorAurora Ferrari
Je hebt déze vraag vast vaker voorbij zien komen: man of beer? Op TikTok doet deze vraag de ronde, maar wat betekent het precies? Wat bedoelen ze hiermee en waarom gaat het momenteel zo viraal? We kunnen ons voorstellen dat je hier veel vragen bij hebt, maar geen paniek. Wij praten je graag bij.

Man of beer?

Zou je liever met een man of een beer in het bos willen belanden? Dit is een vraag die mensen elkaar miljoenen (of misschien zelfs wel miljarden) keren stellen. En het antwoord daarop? Veel vrouwen hoeven niet eens te twijfelen en onthullen dat ze liever met een beer, dan met een man in het bos staan. Vrij verontrustend zou je zeggen, en dat is het ook. Aan de hand van dit antwoord maken we namelijk op dat vrouwen zich een stuk veiliger met een beer voelen, dan een random man. En dat is niet oké.

Mannenangst is steeds groter geworden

Vrouwen voelen zich met de dag steeds onveiliger en onveiliger, en daar moet zo snel mogelijk iets aan gedaan worden. We worden massaal nagefloten, aangekeken en als het tegenzit, gebeurt er zelfs iets meer... In de ogen van mannen worden we vaak als kwetsbaar, subtiel en 'makkelijk' gezien. Veel mannen zien ons als lustobject waardoor wij vrouwen een behoorlijke mannenangst hebben ontwikkeld. We kunnen niet meer veilig over straat, hebben de sleutels altijd tussen de handen (the girls knows) en we hebben onze telefoon altijd paraat om iemand te bellen. Als je mij dus vraagt of ik liever met een man of een beer in het bos zou willen belanden? Dan zou mijn eerste reactie 'geen van beide' zijn. Maar mijn tweede antwoord zou ongetwijfeld een beer zijn. Ik, alleen, samen met een man? In een bos? Hell no. Een behoorlijke trieste waarheid.