femfem 2022 12 23t094017954

Real Housewive Djamila over borsten: 'Ben een tikkende tijdbom'

Body & Mind23 dec 2022, 9:57 doorAurora Ferrari
Tegenwoordig laat iedereen wel wat aan zichzelf doen. Bilvergrotingen en neusoperaties... alles kan. Maar één plek waar we ze zeker weten niet moeten laten inspuiten is in je borsten. Iets waar Real Housewive Djamila achter is gekomen nadat ze een grote fout heeft gemaakt.
femfem 2022 12 23t094017954
Bron: @djamilacelina

The Real Housewives of Amsterdam

Jarenlang mochten we genieten van de glamourous levens van de housewives van New York City, Orange County, Atlanta, Miami, Dallas en Beverly Hills. Dat een blik in het leven van de rich and (wannabe) famous nooit verveelt, bewijst het succes van de The Real Housewives-series, want er is nu ook een Amsterdamse editie.
Een realityprogramma dat je absoluut niet wil missen. We menen het. In The Real Housewives zien we namelijk hoe upper class vrouwen hun gezinsleven combineren met hun o zo drukke vriendschappen en business. Enne, we weten allemaal dat onze Amsterdamse housewives helemaal niet vies zijn van wat fillers hier en wat botox daar. Maarre, niet iedereen is er even blij mee als de ander. Zo vertelt Djamila een heftig verhaal.

Een grote fout

In de meest recente aflevering van The Real Housewives of Amsterdam onthult Djamila dat ze "het spul wat je in je billen spuit" in haar borsten heeft laten inbrengen. "Dat kan je eigenlijk niet in je borsten laten spuiten", weet ze nu. "Maar mij werd wijsgemaakt dat je een borstzak hebt en als je het daar dan inspuit, dan blijft het daar op die plek zitten." Oh no!
"Het is echt gewoon een onwijs fabeltje. Dus al mijn siliconengel is uitgezaaid tot mijn buik", vertelt ze. "Ik moet ook nog steeds geopereerd worden daarvoor, maar ik ben echt super bang".

Tikkende tijdbom

Opereren is al voor vele mensen eng, maar dat Djamila extra bang is, snappen we helemaal. De roze harige onthult namelijk ook dat haar borsten geamputeerd moeten worden. "Die moeten weer opnieuw opgebouwd worden. Ze moeten ook eigenlijk mijn buik openmaken om het eruit te laten lopen", biecht Djamila op.
"Er zijn niet zoveel dokters op de wereld die dat durven te doen", vertelt ze. Zo legt Djamila uit dat ze al drie afspraken heeft gehad, maar dat de operatie er nooit echt van is gekomen. "Ik ben echt bang dat ik erin blijf hangen, dus ik ben eigenlijk een beetje een tikkende tijdbom". Heftig!