sterrenbeelden

Deze sterrenbeelden hebben een giga aantrekkingskracht

Body & Mind14 apr , 21:00 doorRoos Stevens
Dit doen we stiekem allemaal: het analyseren van je crush via zijn of haar sterrenbeeld. Sommige sterrenbeelden passen op papier wellicht niet zo goed bij elkaar, maar zijn in real life vuurwerk. Misschien is dit ook wel het geval bij jouw crush. Deze sterrenbeelden hebben een enorme aantrekkingskracht.

Kreeft - Steenbok

Jullie houden er beide niet van om stil te zitten. Jullie willen constant van alles verbeteren. Omdat jullie over veel dingen hetzelfde denken, kunnen jullie het goed met elkaar vinden. Samen hebben jullie ook gezamenlijke interesses op het gebied van daten, intiem zijn en trouwen.

Stier - Schorpioen

Stier en Schorpioen zijn beide enorm sensueel. Jullie vinden het beide heel belangrijk om goed te presteren en jullie doen er alles aan om jullie doelen te bereiken. Wel kunnen jullie veel van elkaar leren op het gebied van communicatie. Een Stier is namelijk wat meer direct, terwijl een Schorpioen mega emotioneel is. Jullie staan tegenover elkaar in de dierenriem, wat juist zorgt voor een mega aantrekkingskracht. Opposites attracht, right?

Ram - Weegschaal

Een Ram en een Weegschaal zijn enorme tegenpolen. Jullie denken allebei anders over het leven en kunnen hier goed ruzie over maken. Toch weten jullie het altijd weer goed te maken. Door de discussies is het tussen jullie ook nooit saai.

Maagd - Vissen

Terwijl de Maagd wat sneller de kat uit de boom kijkt, neemt de Vis initiatief. Jullie hebben allebei een andere visie op het leven en vullen elkaar daarom goed aan. Hoewel ook Maagd en Vissen op bepaalde vlakken lijnrecht tegenover elkaar staan, kunnen jullie veel van elkaar leren. Vuurwerk gegarandeerd.

Leeuw - Waterman

Een Leeuw neemt het liefst de leiding in situaties. Een Waterman is weer heel anders hierin, die laat zich liever meevoeren met de stroming. Totaal verschillend van elkaar, maar daarom kunnen ze het juist zo goed met elkaar vinden.

Tweelingen - Boogschutter

Een tweeling en een boogschutter worden beide snel door jullie humeur beïnvloed. Het ene moment ben je super vrolijk en opeens kan die gedachte omslaan. Mensen begrijpen dat maar niet, maar gelukkig begrijpen jullie elkaar wel!