wimperserum

TikTok gaat los vanwege dit wimperserum voor maar 12 euro

Body & Mind22 mei , 8:59 doorShudrien Leona
TikTok strikes again. We weten al dat TikTok dé plek is om nieuwe artikelen te vinden. Iedereen die een goed product vindt, plaatst het op TikTok. Dat is top, want zo kom je op producten die je nog niet kende. We zien op TikTok vaak meiden met extreme lange wimpers. Eerst kwam het door een mascara, maar nu komt het door het wimperserum van The Ordinary.

The Ordinary

Bijna iedereen heeft producten van The Ordinary in zijn of haar badkamer liggen. Het merk heeft verschillende producten die goed werken voor je huid. Het meest fijne aan het merk is dat het niet te prijzig is . The Ordinary komt sinds kort niet alleen met gezichtsproducten, maar ook met haarproducten. Over de haarproducten zijn er ook alleen maar goede reviews te lezen, aangezien het je lokken enorm laat shinen.
Nu heeft The Ordinary een wimperserum in haar assortiment die viral gaat op TikTok. Het is een lash and brow serum. Iedereen wil lange wimpers, en al helemaal als het op een natuurlijke manier kan. Het Multi-Peptide Lash and Brow Serum van The Ordinary is heel licht en niet vettig. Het helpt bij het verzorgen en beschermen van je wimpers. Als resultaat krijg je na ongeveer vier weken volle wimpers. How amazing?

Klein prijsje

Hoewel The Ordinary bekend staat om haar goedkope prijzen, waren veel gebruikers bang voor een hoog geprijsd wimperserum. Lash serums zijn namelijk vaak behoorlijk prijzig. Dit komt omdat er bij lash serums wetenschappelijk meer werk wordt gedaan, dan bij andere producten. Meestal betaal je voor een lash serum minimaal €20, maar voor het serum van The Ordinary betaal je maar €15,10. Hoe perfect is dat?